Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "CanBeyTR, gönderi: 3070656, üye: 81032"]
ban riski nedir
[/ALINTI]
legit oyna ban yemessin ow ye düşmemek için her maç sonu övgü iste ama send eat onlara ve 100 score geçme

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
en sağlam hile 1 yıla yakındır kullanıyorum güven faktörüm bile etkilenmedi

Üye
6 HİZMET YILI
hıleyı ındırdım bu cfg dosyasını nereye ataagımı bılemedım herneyse oyuna gırıyorum usttarafta menuler cıkıyor hıle mesunusu ordan secımlerımı yapıyorumda oyna tusuna basamıyorum yanı cs goda ıslem yapılmıyor fare falan calısmıyor ana ekranda

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hıleyı ındırdım bu cfg dosyasını nereye ataagımı bılemedım herneyse oyuna gırıyorum usttarafta menuler cıkıyor hıle mesunusu ordan secımlerımı yapıyorumda oyna tusuna basamıyorum yanı cs goda ıslem yapılmıyor fare falan calısmıyor ana ekranda
klavyenin sol tarafında num lock etkinleştir sonra yine klavyenin orada 0 tuşuna bas(insert tuşu hangisindeyse)

Üye
5 HİZMET YILI
3 gündür kullanmama rağmen (rekabetçi) belli ederek oynadım şuana kadar herhangi birşey olmadı bakalım nasipte varsaaaaaa :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok güzel hile ama fazla belli etmememiz gerekiyor aksi takdirde ban yiyebiliriz

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Abi bir hile ancak bu kadar güzel olabilir 2 gündür kullanıyorum aimi bile fulledim 1 seferlik hala ban yok :DD ellerine sağlık kim yaptıysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...