Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ustam bu hilede mevlana açılıyormu açılıyorsa nasıl açıldığını yazarmısınız normalde legit oyuncusuyum ama karşıya mevlana gelince yapacak birşeyim kalmıyor

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aynen eskisi gibi vacsız müthiş bi hile site ekibi yine yapmış yapacağını helal olsun :DD

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kral ellerine sağlık hilen çok güzel ama biri çıktı karşıma ben en iyi ayarları yapmama rağmen hep benden önce davrandı hep tek pixel dahi olsa öldürdü beni hileler arası bi rekabet söz konusu mu?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
arkdaşlar edersek ban riski fazla mı?
Hileyi belli etmen Overwatch ban yemene sebep olur. Yani oyun içinde karşı takım ve ya senin takımın seni rapor ederler. Oyun içi görüntülerin video halin de güvenilir oyunculara gider onlar seni izler hile olduğuna karar verilirse de ban yersin. VAC ise anti-hile sisteminin hileyi algılamasıyla olur. İster anında atar isterse geciktirir 2-3 ay sonra atar.
Post automatically merged:

kral ellerine sağlık hilen çok güzel ama biri çıktı karşıma ben en iyi ayarları yapmama rağmen hep benden önce davrandı hep tek pixel dahi olsa öldürdü beni hileler arası bi rekabet söz konusu mu?
Evet. Youtube da birçok video var bu konuda. Çok iyi hileler mevcut. 800-1000$ arası hileler var.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
It's a pity that there is no good ragebot, everyone has long been tired of legit, give rage and rage to everyone

Never Back Down
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ellerine sağlık tam arkadaşı trollemelik valla <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...