Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önceden kullanırken aim bot açıkken titriyordu. bu denememde o sorun düzelmiş gibi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
efsane bir hile hesapları globale kasıp satıyorum hiç ban yemedim çok sağ olun

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben bu hileyi kullanırken neyin ne işe yaradığını bilmiyorum rehber olucak var mı

Üye
5 HİZMET YILI
Hile için çok teşekkürler. Ama sormak istediğim bir soru var. Oyuna güncelleme geldiğinde hileye güncelleme gelecek mi acaba?

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ben 3 gün boyunca kullandım bilgisayarı (kasayı) genelde kapatmıyorum. 3. günde akşamleyin girdiğimde csgo suncularına bağlanmıyorsunuz 3. parti bir değişiklikmi ne gibi bişey yazdı bu bir sornumudur neden bunu vermiş olabilir arkadaşlardan anladığım kadarIyla yok ban yiyen ama ben neden böyle bir şey almış olabilirim acaba? Hile varken o kadar uzun süre beklemememmi gerekiyordu? Birde şuanda oyun kapalı repair atmammı gerekiyor girsem bir şey olurmu?

Üye
5 HİZMET YILI
Ben 3 gün boyunca kullandım bilgisayarı (kasayı) genelde kapatmıyorum. 3. günde akşamleyin girdiğimde csgo suncularına bağlanmıyorsunuz 3. parti bir değişiklikmi ne gibi bişey yazdı bu bir sornumudur neden bunu vermiş olabilir arkadaşlardan anladığım kadarIyla yok ban yiyen ama ben neden böyle bir şey almış olabilirim acaba? Hile varken o kadar uzun süre beklemememmi gerekiyordu? Birde şuanda oyun kapalı repair atmammı gerekiyor girsem bir şey olurmu?
Yapacağınız şey basit hocam. Steam hesabınız ve steam penceresi açık iken üstteki sıralı menüden steame tıklayın, sonra çevrimdışı ol vs. diye bir seçenek var onu seçin. Çıkan iletişim kutusunda onaylayın seçiminizi sonra da yine steam penceresinde iken az önce girdiğiniz üstteki steam menüsüne tekrar girin bu sefer de çevrimiçi olun butonuna basın. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

Şeyi yazmayı unutmuşum. Çevrimiçi ol butonuna bastıktan sonra steam id ve şifrenizi tekrar girmeniz gerekiyor çıkan ekranda. Sanki steam hesabınıza girer gibi gireceksiniz yani.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile hala Undetected mı ?
Post automatically merged:

hile eğer Undetected sa yemezsin yıllardır kullanıyorum eğer hileyi abartmazsan sıkıntı olmuyor
mesela ben legit ile oynarsan sıkıntı olmaz. ama oyun habire güncelleniyor hilenin undetected olduğunu nasıl anlarız ki

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gayet kullanışlı şuana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
birisi ban yiyince anlaşılır o. Arkadaşlar birde aimbot nasıl açılıyor ben bulamadım trigger botu açabildim sadece

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile için teşekkürler vac'tan ban yeme şansınız var fake hesaplarla girin ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...