Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben ow dan yemedim. Neden yemiş olabilirim? sbyte haricinde hiç bir şey kullanmamıştım
şimdi kardeşim hileye belirli bir zaman girmediysen atıyor arkadaşımın prime hesabı öyle attı çünkü belli bir zaman girmedikten sonra atıyor ya özeti bu

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hile detected olabilir hocam
Csgo dosyalarınamı giriyor bir kaç hesapda daha oynamıştım oyunu silip tekrar yüklesek dosyalar temizlenirmi
Post automatically merged:

şimdi kardeşim hileye belirli bir zaman girmediysen atıyor arkadaşımın prime hesabı öyle attı çünkü belli bir zaman girmedikten sonra atıyor ya özeti bu
Evet yaklaşık 2 ay açmamıştım gerçekten o hesabı. Neden öyle oluyorki?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Csgo dosyalarınamı giriyor bir kaç hesapda daha oynamıştım oyunu silip tekrar yüklesek dosyalar temizlenirmi

Evet yaklaşık 2 ay açmamıştım gerçekten o hesabı. Neden öyle oluyorki?
dll formatlı olduğu için olabilir

Üye
7 HİZMET YILI
Ben ow dan yemedim. Neden yemiş olabilirim? sbyte haricinde hiç bir şey kullanmamıştım
ow den yemediysen düz vac yemen lazım ama sbyte den düz vac yenmiyor diye biliyorum en azından ben 2 yıl boyunca düz vac yemedim

configte reset config var ordan whole yi seçersen sıfırlanır ama sıfırladıktan sonra kaydetme configin gider

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ow den yemediysen düz vac yemen lazım ama sbyte den düz vac yenmiyor diye biliyorum en azından ben 2 yıl boyunca düz vac yemedim

configte reset config var ordan whole yi seçersen sıfırlanır ama sıfırladıktan sonra kaydetme configin gider
Yani ow dan yediğimi sanmıyorum oyun içerisidne değildi çünkü tamamen steamden yedim. Hiç yemeyecek diye bir şey yokki tespit edilirse hepimiz birden yeriz.

Üye
7 HİZMET YILI
öylede tespit edilse bizde yerdik büyük ihtimallede belli olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
B6q4tz.jpg

Vac yemişim askerdeyim 1.5 aydır girmiyordum bir bakayım dedim 2 gün önce vac yemişim

Üye
7 HİZMET YILI
ben 1-2 yıldır kullanıoyrdum bikere sarhoş gireyim dedim bi baktım yarın ban yemişim :confused:

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İyi bir Legit Config yapılandırmak mümkün mü, bu yüzden üçüncü taraf programlarını kullanmak zor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cs de en son hile yaptığımda ban yemiştim şimdi tekrar deniyesim var fazla girmiyorum zaten ban atsada bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...