Seçkin Üye
bu forumda yemezsin trojen falanbişey sorabilirmiyim burası bi hile sitesi peki hilelerin rojan olmadığını nereden bileceğiz?
bu forumda yemezsin trojen falanbişey sorabilirmiyim burası bi hile sitesi peki hilelerin rojan olmadığını nereden bileceğiz?
Şimdilik vac atmıyor.Vac durumu nedir aceba ?
çalışıyorhile çalışıyormu ?
osiris legit hile kanka hvh yok bunda yani mevlana falan yok.Hileye HvH bölümü eklense çok güzel olur sadece HvH ayarlarının olduğu bir bölüm
Legit harika zaten doğru ayarları yapın hiç ban yemezsiniz belli de etmeyin rapor etseler bile ban yokosiris legit hile kanka hvh yok bunda yani mevlana falan yok.
büyük ihtimalle duvar falan izlemişsindir farkında olmadan owerwatchta belli etmemek gerekiyor.Arkadaşlar eğer hvh açarsanız vac yiyorsunuz ama legit oynarsanız overwatch banı yiyorsunuz
bugün csgoya girdiğimde genel bekleme süresi diye ow banı yedim keleş olmuştum lütfen dikkatli kullanın![]()
evet ben leme kadar çıkmıştım sonra ayarlar yükselmiş biraz yan hesapta biraz daha yüksek ayarlarda oynuyodum aynı config ile oynadığım için hesap ban yediLegit harika zaten doğru ayarları yapın hiç ban yemezsiniz belli de etmeyin rapor etseler bile ban yok![]()
Şuanlık vac atmıyor.eline sağlık sistemsel ban atmaz dimi vac gibi ?
Çalışıyor kullanabilirsiniz.hile çalışıyormu ?
biri vac h.o yazmış hileden dolayı mı kendi hatası mı acabaÇalışıyor kullanabilirsiniz.
mg 2 elite kadar çıktım bizim takımdaki belli eden hileler yüzünden hep ikede bir geriye alınıyor rankımevet ben leme kadar çıkmıştım sonra ayarlar yükselmiş biraz yan hesapta biraz daha yüksek ayarlarda oynuyodum aynı config ile oynadığım için hesap ban yeditavsiyem wall hack kapa aim aç belli etmezsin.
Legit oynamanın vac banla alakası yok.En legit ayarlarda VAC yedim