ben güncellemeden sonra 2 maç girdim bir şey olmadı fakat vac yedim diyenler olunca çekiniyorum açıkcası admin bi açıklamaya yaparsa daha sağlıklı olur şuan zaten esp ve chams özellikleri çalışmıyor duvarın arkasından göstermiyorHileyi şuan aktif olarak kullanan varmı ?
doğru çalışan ne dostum en önemli özellikler çalışmıyor esp ve chams duvar arkasından göstermiyor güncellemeden önce çalışıyorduGayet güzel çalışıyor. Sorun yaşayanları anlayamıyorum![]()
güncellemeden sonra hileyi tekrardan indirdinmi ? çünkü esp ve chamsın çalısması ımkansız şuan calısmıyor sadece adam açıktayken çalısıyor duvar arkasından gostermıyorGayet güzel çalışıyor. Sorun yaşayanları anlayamıyorum![]()
Gayet güzel çalışıyor. Sorun yaşayanları anlayamıyorum![]()
Çok haklısın bu konuda.Bazı ayarların yeri değişmiş.Yeni güncelleme gelmesi ve kısa sürede üzerinde bu kadar değişiklik yapılması özen verildiği anlamına gelmektedir.Bu süreçte bunların olması çok normal diye düşünmekteyim.Zaten bu hile önemsenen,çok fazla güncelleme almakta.En yakın zamanda düzelcektir bence.Masal anlatıyor.
Mevcut durumda, bu hileye "çalışıyor" diyen kim varsa, bu hileyi öncelerinde kullanmamış demektir.
Glow, Esp... bunlar legit oynayanların harcı değil, ben bunları zaten kullanmıyorum ve benim için önemli de değil.
Ama çok ince noktalarda, hassas ayarlarda kırılmalar var.
Mesela Aimbot ayarının değiştiğinin kaç kişi farkındadır?
Eskiden Aimbot, belli belirsiz aralıklarla mevcuttu;
şimdiyse, belli bir sayıya kadar sıralamasıyla ilerliyor.
Bunun haricinde, Misc bölümünde gelen bazı şeylerin kaç kişi farkındadır?
Aynı biçimde Visual bölümünde de öyle
ve report bot'un mesela misc bölümünün sonuna taşınmış olması da dikkatlerden kaçmadı.
Recoil Crosshair ve Sniper (şimdiki adıyla No Scope) Crosshair zaten ayvayı yemiş.
Recoil Crosshair ki, bu hilenin en güzel yanıydı bence, çünkü spray yapmayı öğretiyordu insana.
İnsanların, hile kullanmalarındaki amaç, duvar arkası göstersin, vuralım.
Hileyi böyle amaçlara yoruyorlar.
Hem, duvar arkası gördüğün zaman, oyunun gerçekten tadını alabiliyor musunuz?
Her neyse, konumuz bu değildi.
Sözün özü,
"Eski normal" çok güzeldi(politik espri qeyf).
ESP çalışmıyor derken az önce indirdim ayarlarımı baştan yaptım ve esp çalışıyor aynı şekilde glow'da ayarlarını bildiğinden eminmisin ?Güncelleme yapıldığını daha önceki sayfalarda belirtilmişti. Evet esp çalışmıyor fakat aktif bir şekilde aimbotu başarılı bir şekilde kullanmaktayım.
Az çok bilgim var diyebilirim,yalan olmasın.Tekrar bi deniyeyim,yanlış açıklama yaptıysam affola.Teşekkürler uyardığın için.ESP çalışmıyor derken az önce indirdim ayarlarımı baştan yaptım ve esp çalışıyor aynı şekilde glow'da ayarlarını bildiğinden eminmisin ?
hayır esp ve chams çalışmıyor kardeşim adam açıktayken çalışıyor fakat duvarın arkasında göstermiyor hileyi tekrar indirip bi bak derim.ESP çalışmıyor derken az önce indirdim ayarlarımı baştan yaptım ve esp çalışıyor aynı şekilde glow'da ayarlarını bildiğinden eminmisin ?
Reis mesajı okuyunca emin olamadım tekrardan indirdim chamsi denemedim ama esp çalışıyor. Test etmek için Danger Zone moduna girdim oyun içinde farkettim ki paraşüt,heavy case,pistol case vs. gibi eşyalarda isimleri yerine ''PLANTED C4'' yazıyor. onun dışında dediğim gibi esp çalışıyor.hayır esp ve chams çalışmıyor kardeşim adam açıktayken çalışıyor fakat duvarın arkasında göstermiyor hileyi tekrar indirip bi bak derim.
neden hilenin kapandığını bır arkadaş yardımcı olabilirmi
ESPReis mesajı okuyunca emin olamadım tekrardan indirdim chamsi denemedim ama esp çalışıyor. Test etmek için Danger Zone moduna girdim oyun içinde farkettim ki paraşüt,heavy case,pistol case vs. gibi eşyalarda isimleri yerine ''PLANTED C4'' yazıyor. onun dışında dediğim gibi esp çalışıyor.
Bu videoyu da az önce kendim çektim. Oynama olduğu düşünülmesin diye de her saniyesinde kayıtta durdum hiçbir yerini kesmedim.hayır esp ve chams çalışmıyor kardeşim adam açıktayken çalışıyor fakat duvarın arkasında göstermiyor hileyi tekrar indirip bi bak derim.