Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Espsi güncelleneden öbceki gibi olan varmı baya bi seçenek yok esp çalışmıyoo
Post automatically merged:

Hilenin Tüm Özellikleri Sorunsuz Çalışmaktadır Kendim Bizzat Denedim + olarak herhangi bir VAC atma durumu yoktur sadece overwatchdan oyun yasaklaması yersiniz legit oynadığnız sürece herhangi bir sorun çıkmaz Yapımcınında Ellerine Sağlık Hergün Güncelliyor Hileyi.
Esp yi ne zamab denesin knk head dot ,health,dıstance yok ve çalışmuyo düzgün

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güncelleme gelmeden önce esp çok fena calısıyordu fakat su an iyi calısmıyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Cfg lere bir düzenleme gerekli.Hvh de esp açık değil .Legittede açok değil başka ayarlarda yapılmamaış düzeltilmesi lazım

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim ne ayarı esp de enemies kismından aktiflestiriyon visiple ile diğerini ordan box seçiyon çalışıyor chams dede enemies e alıp 1.sayfayı açıp 2. saydafa ıgnore-z yi açıyorsun ıgnore z duvar arkası oluyor
kardeş adam açıktayken görünüyorda adam duvar arkasındayken çalışmıyor ki güncellemeden önceki aynı ayarlar sen yeniden indirdinmi hileyi yoksa güncellemeden önce kullandıgın exe yimi kullanıyorsun hala

Üye
5 HİZMET YILI
aimbot artık çalışmıyor bende kral bi yardımcı olabilir misin ne ayarı yapmam lazım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka vac yedirdi g.o
u72ziM.png

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi kullanmışlığım vardır, yada benzerini, gerçekten cok başarılı bir hile, kullanan arkadaşlar burdan başarılar, hile ilgili bir bilgi vereyim, 100 Puana cıkmamaya çalışın ve trigger kullanmayın, hile ile ilgili bir özellik hatırlıyorum legit hack diye f tuşuna basınca hs atıyordu arada sırada onu kullanın genel olarak mouse ile ateş edin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler cfg yi doğru yere attığım halde gözükmüyor ve cfg kısmında incremental load diye bir seçenek geldi napıcaz cfgleri

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hileyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Güncelleme geldiğinde 1 gün girmedim oyuna dün girip 5 oyun legit şekilde arka arkaya kazandım ve VAC yemedim. Atölye maplerinde denediğimde tüm özellikler sorunsuz çalışıyordu bende yapamayan arkadaşların ayarlarında sorun vardır büyük ihtimalle.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ne sandın kardeşim belli edersen elbet yersin
VAC Banın belli etmesiyle alakası yok. Hile anti-cheat sunucuları tarafından tespit edilirse kullananlar otomatik olarak VAC Ban yer. Fakat kendisi belli edip oyun içinde çok sayıda report alırsa overwatcha düşer ve bu da In-Game Ban olarak geçer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...