Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
VAC Banın belli etmesiyle alakası yok. Hile anti-cheat sunucuları tarafından tespit edilirse kullananlar otomatik olarak VAC Ban yer. Fakat kendisi belli edip oyun içinde çok sayıda report alırsa overwatcha düşer ve bu da In-Game Ban olarak geçer
Bu oyun içi yasaklanmadır kardeşim vac ban yazması normaldir benimde çok sefer başıma gelmiş bir olaydır oyunda hile yapıp o oyuna hiç girmeme rağmen 3 ay sonra vac ban yemiş birisiyim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne sandın kardeşim belli edersen elbet yersin
OW ban yedikten sonra yetkililer gereken incelemeyi yapar ve 3. parti bir yazılım tespit ederse oyun içi yasaklama VAC'a döner. Bu kadar basit. Oyunda çok fazla karşıma bu hileyi kullanan Türk arkadaş çıkıyor. Biraz abartmadan kullanın bari. Adam "kill messege" açmış daha hile değilim diyip sövüyor. Garip milletiz :)

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Güncelleme geldiğinde 1 gün girmedim oyuna dün girip 5 oyun legit şekilde arka arkaya kazandım ve VAC yemedim. Atölye maplerinde denediğimde tüm özellikler sorunsuz çalışıyordu bende yapamayan arkadaşların ayarlarında sorun vardır büyük ihtimalle.
kardeşim güncelleme gelmeden önce esp ve chams çalışıyordu ve aynı ayarlarım yapılıydı fakat siteden güncellemeden sonra tekrardan indirdim hileyi fakat esp ve chams çalışmıyor şuanda evet adam açıktayken esp chams çalışıyor fakat duvar arkasından göstermiyor neyi anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Belgelere atıyorum gerekli dosyaları fakat config bölümünde legit ve hvh gözükmüyor yardımcı olur musunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu oyun içi yasaklanmadır kardeşim vac ban yazması normaldir benimde çok sefer başıma gelmiş bir olaydır oyunda hile yapıp o oyuna hiç girmeme rağmen 3 ay sonra vac ban yemiş birisiyim
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. 2 gün önce ben de yeni açtığım hesapta rage ayarlarla overwatch yedim.
Overwatch:
qVhuOm.png

VAC:
3hGPxL.png

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
baya bi aradan sonra cs ye geri dönüyorum hile için teşekkürler :)

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Injecting kısmından sonra oyun kapanıyor tek bende mi var yoksa sizlerde de oluyor mu şuanda bu sorun?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
[22:31] Error Code 1: 35 -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bu hatayı yeni almaya başladım ve memoryui core de çalışmıyor açık oldugu halde site benden açmamı istiyor

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. 2 gün önce ben de yeni açtığım hesapta rage ayarlarla overwatch yedim.
Overwatch:
qVhuOm.png

VAC:
3hGPxL.png
bak şimdi kankam rage configte fov 255 şimdi mesela bu demek oluyor ki sen önüne sıktığında arkandaki adamı vuruyorsun. bu da senin hile olduğunu belli eder zaten. sen gidip hileyi belli edersen overwatcha zaten düşersin. Belli etme ki adamlar seni raporlamasın overwatcha düşme ban da yeme bu kadar basit.

Üye
5 HİZMET YILI
Hile gayet iyi ama şunu belirteyim ''hileyi açıyorum oyuna giremiyorum oyun kapanıyor'' diyenler ilk önce CS:GO'yu açın sonra alt-tab yapıp exeyi açın 'Waiting for game' gelince oyunu otomatik algılar zaten inject dediğinde oyuna girin sorunsuz çalışacaktır oyun kapanmayacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aimde çözemediğim bi incelik var, bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bir de sanırsam cfg kayıt kısmı da sorunlu, her seferinde yeniden ayar çekmek gerekiyor ama eline sağlık tabii.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bazı yorumlara bakıyorum vac yiyenler olmuş belli etmesek bir sorun olmaz sanırım doğrumu ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileyi yüklüyorum fakat hiçbir özellik çalışmıyor. Çalışan özellikler sadece radar hack, killsound, hitsound, purchase list. Başka hiçbir şey çalışmıyor sorun bende mi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...