Üye
güncelleme gelmiş hile güvenlimi şuan ? admin açıklama bekliyoruz
ben girdim şuanlık sıkıntı yok az önce reko attım spin bot geldi karşıyagüncelleme gelmiş hile güvenlimi şuan ? admin açıklama bekliyoruz
fovu ayarlamaya çalışBeyler bu aimi bir türlü açamadım esp yi açabildim sadece enabled yapıroyum fakat aim açılmıyor ayar falan mı yapmak lazım ordaki seçeneklerden
Fov'u hvh configinde 255 olarak ayarlanmış,ben 50-70 arasında kullanıyorum.Memnunum.Botlarla oynayıp kendi değerlerini bulabilirsin.Beyler bu aimi bir türlü açamadım esp yi açabildim sadece enabled yapıroyum fakat aim açılmıyor ayar falan mı yapmak lazım ordaki seçeneklerden
Bedava hile kullanıyorsunuz biraz karıştırsanız bulursunuz arkadaşlar. Bu kadar hazıra konmayınYok da Wh nasıl acıyoruz onu gösterseydin keşke
menüde esp var oraya tıkla açılan yerde sağdan enemy seçip sol üstten enable yap sonrada boxu falan açYok da Wh nasıl acıyoruz onu gösterseydin keşke
bizde neden sıkıntı yok hacıoyuna gelen 3 mblık güncelleme sonucu detected.
hilede sıkıntı yok hacı daha yeni çıktım oyundanhile fixlendi mi açılklama var mı
ben legit oynuyorum karşı takım rteportlamazsa banlanır mıyım *hilede sıkıntı yok hacı daha yeni çıktım oyundan
reort olmasa overwatcha düşmez ve banlanmazsın ama vac ban yeme durumu var o ayrı meseleben legit oynuyorum karşı takım rteportlamazsa banlanır mıyım *
dün akşam ve bu sabah bende kullandım fakat herhangi bir ban yeme gibi durumum olmadı.Hile hala undetected.Başka bir hile kullandıysanız VAC yakalamış olabilir.Hocam sorunsuz çalışıyordu akşam oynadım legit bi şekilde ve yaklaşık 1 aydır oynuyodum sabah bi kalktım (aim kullanmadım sadece wallhack)birden vac tarafından kalıcı olarak ban yediniz dedi acaba fizlendimi ?
knkm vac demek deceted demekne sandın kardeşim belli edersen elbet yersin