Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyle en son 4-5 gün önce oynadım legit ayarlarda 2 gün önce hileyi acıp maç aradım bulmayınca çıktım maça girmeden ertesi gün baktıgımda vac yasaklaması geldi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ya beyler ben ilk linktekini indirdim oyunun içinde calısıyor ama hangilerini açmam lazım onu bilmiyorum. wall hack falan nerde bulamadım bi yazabilir misiniz size zahmet yarım saattir bakıyorum :D

Üye
5 HİZMET YILI
fake vip (seçkin) alma varmı bu hılede veya seckın ıcın ne yapmamız lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Teşşekür ederim hilen için uzun zamandır kullanıyorum.Ellerine sağlık

Üye
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bedava hile kullanıyorsunuz VAC yedim diye burada söyleniyorsunuz. Elbet atabilir yediğiniz oyun yasaklaması ilk olarak OW olarak görünür sonra VAC'e döner. Ne kadar bilgisizsiniz. Direkt gelip burada VAC atıyor yazıyorsunuz.!

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Adam akıllı kullanan ban yemez, 2 aydır yemiyorum neredeyse. İlk açtığım ücretsiz hesaplayım halen..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hayır normal ayarlarda kullanıyordum rage kullanmam zaten hıleye lafım yok sadece belırttım vac attı dıye hıleye bok atmıyorum yanlıs anladın galıba ow dan vaca dönmedı direkt vac attı ondan yazdım.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayır normal ayarlarda kullanıyordum rage kullanmam zaten hıleye lafım yok sadece belırttım vac attı dıye hıleye bok atmıyorum yanlıs anladın galıba ow dan vaca dönmedı direkt vac attı ondan yazdım.
Sana direkt VAC atma sebebi bu hile yüzünden değildir büyük ihtimalle. Detect olan bir hile olsa tamam herkes VAC yer ama hala herkes kullanıyor. Başka bir uygulama sebebiyle yemissindir VAC ban. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...