knk ben çoktan çözdüm buldum teşekkürlerknk sen gir siteye dene umarım çözülür sorunun
knk ben çoktan çözdüm buldum teşekkürlerknk sen gir siteye dene umarım çözülür sorunun
Çalışıyor gibi karşıya madalyalı arkadaşlar geliyor ancak yine çoğunlukla prime olmayanlar denk geliyor. Ben normal 21 level üstü hesabımda kullanıyorum. Sorun olmadı hiç.fake prime calısıyor mu hılede prıme hesaplarla gırebılıyor muyuz ?
İşletim sistemin nedir?sorry this application cannot run under a virtual machine hatası alıyorum forumda arama da yaptım ama çözüm bulamadım nasıl çözebilirim bilen var mı
windows 10 64bitİşletim sistemin nedir?
"virtual machine" kalıbı sanal makineler için kullanılıyor. Böyle bir durum var ise netframework özelliklerini kontol et. Konunun ilk mesajında gereken ögeler bulunuyor.windows 10 64bit
Yükledim o dosyayı hatta bilgisayardakini silip tekrar tekrar yükledim ama çözemedim hile memoryui ile vs değil normal inidirp herhangi bir yerde çalışıyor değil mi"virtual machine" kalıbı sanal makineler için kullanılıyor. Böyle bir durum var ise netframework özelliklerini kontol et. Konunun ilk mesajında gereken ögeler bulunuyor.
overwatch (mevlana açmıştım)Arkadaşlar overwatch'mı VAC mı yediniz lütfen düzgün anlatın.
Sen açıcaksınbelgeler sbyte csgonew2 diye dosya yok
Yok hayır çalışmıyor kanka. Sadece lobide öyle gözüküyor maalesef.fake prime calısıyor mu hılede prıme hesaplarla gırebılıyor muyuz ?
Atmazsan iyi olur. Kaç bin kişi kullanıyor hileyi. Kullanan kişilerin detect olma süresini kısaltırsın. Ayrıca yöneticiler zaten video gerekse çekip koyarlardı diye düşünüyorum.Selam Ben Bu Hileyi Youtube Kanalıma Atmak İstiyorum Sizden İzin Alabilirmiyim?