Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
2 TANE STEAM HESABI KULLANIYORUM BİRİ MAİN DİĞERİ HİLE AÇTIĞIM HESABIM. HİLE AÇTIĞIM HESAPTAN MAİNE GEÇERKEN PC RES ATIYORUM. hile main hesaba bulaşır mı ?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Beyler uzun süredir bu hileyi kullanıyorum, 1 hesabım bu hile yüzünden OW ban yedi hem de hiç belli etmeden (main hesap)...Yeni bir hesap aldım şimdi, hile yüzünden mi bilmiyorum ama oyunda bir sıkıntı var. Önceden 50 saniyede bulan maçları artık çok uzun süredir 5 dakikanın üstünde buluyor ve ne zaman biri ile oynayıp lobiye girsem önceden 20 kişilik liste gelirken şimdi max 3 kişi geliyor. Aynı sorun önce ki ban yiyen hesabımda da vardı. Lütfen aynı sorunu yaşayan ya da soruna yardımcı olacak biri var mı?

Üye
5 HİZMET YILI
Beyler uzun süredir bu hileyi kullanıyorum, 1 hesabım bu hile yüzünden OW ban yedi hem de hiç belli etmeden (main hesap)...Yeni bir hesap aldım şimdi, hile yüzünden mi bilmiyorum ama oyunda bir sıkıntı var. Önceden 50 saniyede bulan maçları artık çok uzun süredir 5 dakikanın üstünde buluyor ve ne zaman biri ile oynayıp lobiye girsem önceden 20 kişilik liste gelirken şimdi max 3 kişi geliyor. Aynı sorun önce ki ban yiyen hesabımda da vardı. Lütfen aynı sorunu yaşayan ya da soruna yardımcı olacak biri var mı?
evet bende aynı sorunu yaşıyorum

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
belgeler sbyte csgonew2 diye dosya yok
kankacım configden ilk kendi configini kaydet ondan sonra belegeler kloserine gelicektir kendi configinide oraya at yine hileden aktif et iyi hileler.
Post automatically merged:

Onla alakalı bir durum değil güven faktörün düşüktür.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sorunun herhangi bir çözümü yok zaman zaman olup düzeliyor bu sorun cs go ile alakalı hile kullanmayanlarda da mevcut bu sorun

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
abi lütfen autostrafeye bind getirirmisiniz menüyü açmadan kpatıp açalım nolur :(

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öyundan atmasını nasıl önlerim durmadan oyundan atıyor :(

Üye
Ödüller
8
Sosyal
10 HİZMET YILI
Belli etmeden kullanıla bilecek bir hile gibi duruyor.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
kankacım configden ilk kendi configini kaydet ondan sonra belegeler kloserine gelicektir kendi configinide oraya at yine hileden aktif et iyi hileler.

Onla alakalı bir durum değil güven faktörün düşüktür.
Alakalı olduğunu sanmıyorum kardeşim, güven faktörüm yüksek hatta demin bir arkadaşım VAC yedi ve aynı sorun onda da varmış.

Üye
5 HİZMET YILI
Hile güzel backtrack'de çalışıyor fakat backtrack'te düşman koşarken arkada süliet'i gözükmüyor ne yapmam gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...