Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar VAC adlı anti cheat sistemi şöyle bir sistem siz oyuna girdiğiniz süreden itibaren oyun kendi dosyalarını tarıyor eğer cheat yani hile bulursa direkt olarak VAC ban atıyor ama bu hile(sByteVipHack) oyunun dosyalarına girmiyor hiç bir şekilde yani VAC ban yeme ihtimaliniz %0.1 gibi bir ihtimal gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben 2 yıldır kendi prime hesabımda kullanıyorum legit olarak ne ban yada başka birşey aldım.Teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar VAC adlı anti cheat sistemi şöyle bir sistem siz oyuna girdiğiniz süreden itibaren oyun kendi dosyalarını tarıyor eğer cheat yani hile bulursa direkt olarak VAC ban atıyor ama bu hile(sByteVipHack) oyunun dosyalarına girmiyor hiç bir şekilde yani VAC ban yeme ihtimaliniz %0.1 gibi bir ihtimal gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben 2 yıldır kendi prime hesabımda kullanıyorum legit olarak ne ban yada başka birşey aldım.Teşekkürler
ben yemedim legit oynuyorum bendede prime hesap 120 tl skin var hlla ban yemedim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
DLL. inject modeli ile çalışan bir hile metodu. Burada VAC yedim diyen arkadaşların çoğu ilk önce OW ban yiyorlar daha sonra yapılan inceleme sonucunda DLL değişikliği fark edildiği için VAC'a dönüyor banları. Direkt ban gibi bir durum söz konusu değil. Hileyi kullanan arkadaşlar sürekli kazanmak üstüne oynamak yerine legit oynarlarsa sorun olmayacaktır.

Üye
5 HİZMET YILI
Resmi sunucularda kullanmayacağım yinede yakalamada ban yermiyim
Belli etmediğin sürece ban falan yemezsin VAC ban imkansız zaten belli edersen overwatch ban yersin sadece benim önerim bu ama sen istersen yinede kullanma resmi sunucularda
Post automatically merged:

DLL. inject modeli ile çalışan bir hile metodu. Burada VAC yedim diyen arkadaşların çoğu ilk önce OW ban yiyorlar daha sonra yapılan inceleme sonucunda DLL değişikliği fark edildiği için VAC'a dönüyor banları. Direkt ban gibi bir durum söz konusu değil. Hileyi kullanan arkadaşlar sürekli kazanmak üstüne oynamak yerine legit oynarlarsa sorun olmayacaktır.
ara sıra üçüncü parti yazılımı hatası veriyor silip tekrar yükledim yinede olmadı bir çözümü var mı rica etsem

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Topluluk sunucusundan çıktığınızda bu hatayı alırsınız oyundan çık gir yaparak düzeltebilirsiniz. CS:GO klasöründe bulunan,

-Resources
-Models
-Materials

Klasörlerini silin.
Tekrardan dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın büyük ihtimal çözülecek.

Belli etmediğin sürece ban falan yemezsin VAC ban imkansız zaten belli edersen overwatch ban yersin sadece benim önerim bu ama sen istersen yinede kullanma resmi sunucularda

ara sıra üçüncü parti yazılımı hatası veriyor silip tekrar yükledim yinede olmadı bir çözümü var mı rica etsem

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuna girdiğimde legit ve hgh gözükmüyor dosyaların hepsini attım ama olmuyor ve yeni save de açamıyorum oyuna her girdiğimde tekrar yapmak zorunda kalıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben hileyi kullanıyorum gayet başarılı ama mevlana yok mu onu çözemedim ?

Üye
5 HİZMET YILI
3-4 ayardan kastın ne ayarlar ne ?
"aim bot" kısmında "on key" bölümünü kapat sonra auto shotu aç adamı görünce kendi ateş eder "anti-aim" bölümünde herşeyin tikini aç yaw'ın üstündeki bölümü -89 yaparsan havaya +89 yaparsan yere bakarsın (fakat kötü yanı yere bakarken bomba vs yere gidiyor )
(discordun varsa cfg verebilirim )

"Style" menüsün'den "one window" yaptığım zaman oyundan atıyor çözümünü bilen varmı yada çözümü var mı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...