Şu an için herhangi bir ban dalgası mevcut değil. Öyle olsa yöneticiler hileyi çalışmıyor olarak işaretlerdi. Benim hesabım aktif halaBan dalgası geldi sanırım hileyi kullandığım 3 hesabımda ban yedi dün
bende de öyleŞu an için herhangi bir ban dalgası mevcut değil. Öyle olsa yöneticiler hileyi çalışmıyor olarak işaretlerdi. Benim hesabım aktif hala![]()
ben yemedim legit oynuyorum bendede prime hesap 120 tl skin var hlla ban yemedimArkadaşlar VAC adlı anti cheat sistemi şöyle bir sistem siz oyuna girdiğiniz süreden itibaren oyun kendi dosyalarını tarıyor eğer cheat yani hile bulursa direkt olarak VAC ban atıyor ama bu hile(sByteVipHack) oyunun dosyalarına girmiyor hiç bir şekilde yani VAC ban yeme ihtimaliniz %0.1 gibi bir ihtimal gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben 2 yıldır kendi prime hesabımda kullanıyorum legit olarak ne ban yada başka birşey aldım.Teşekkürler
DLL. inject modeli ile çalışan bir hile metodu. Burada VAC yedim diyen arkadaşların çoğu ilk önce OW ban yiyorlar daha sonra yapılan inceleme sonucunda DLL değişikliği fark edildiği için VAC'a dönüyor banları. Direkt ban gibi bir durum söz konusu değil. Hileyi kullanan arkadaşlar sürekli kazanmak üstüne oynamak yerine legit oynarlarsa sorun olmayacaktır.Arkadaşlar VAC adlı anti cheat sistemi şöyle bir sistem siz oyuna girdiğiniz süreden itibaren oyun kendi dosyalarını tarıyor eğer cheat yani hile bulursa direkt olarak VAC ban atıyor ama bu hile(sByteVipHack) oyunun dosyalarına girmiyor hiç bir şekilde yani VAC ban yeme ihtimaliniz %0.1 gibi bir ihtimal gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben 2 yıldır kendi prime hesabımda kullanıyorum legit olarak ne ban yada başka birşey aldım.Teşekkürler
Belli etmediğin sürece ban falan yemezsin VAC ban imkansız zaten belli edersen overwatch ban yersin sadece benim önerim bu ama sen istersen yinede kullanma resmi sunuculardaResmi sunucularda kullanmayacağım yinede yakalamada ban yermiyim
ara sıra üçüncü parti yazılımı hatası veriyor silip tekrar yükledim yinede olmadı bir çözümü var mı rica etsemDLL. inject modeli ile çalışan bir hile metodu. Burada VAC yedim diyen arkadaşların çoğu ilk önce OW ban yiyorlar daha sonra yapılan inceleme sonucunda DLL değişikliği fark edildiği için VAC'a dönüyor banları. Direkt ban gibi bir durum söz konusu değil. Hileyi kullanan arkadaşlar sürekli kazanmak üstüne oynamak yerine legit oynarlarsa sorun olmayacaktır.
Belli etmediğin sürece ban falan yemezsin VAC ban imkansız zaten belli edersen overwatch ban yersin sadece benim önerim bu ama sen istersen yinede kullanma resmi sunucularda
Post automatically merged:
ara sıra üçüncü parti yazılımı hatası veriyor silip tekrar yükledim yinede olmadı bir çözümü var mı rica etsem
3-4 ayar yapınca mevlana oluyor ama güçlü hileleri geçemez (onetap.su gibi)ben hileyi kullanıyorum gayet başarılı ama mevlana yok mu onu çözemedim ?
3-4 ayardan kastın ne ayarlar ne ?3-4 ayar yapınca mevlana oluyor ama güçlü hileleri geçemez (onetap.su gibi)
Kanka gizleme varmı obs3-4 ayardan kastın ne ayarlar ne ?
Hayır yok.Kanka gizleme varmı obs
Birçok hile gizleniyor GOESP gibi sbyte ayrı amaHayır yok.
3 hesabim ban yedi 2 si de prime di Kanitlayabilirm rahatliklabizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.
"aim bot" kısmında "on key" bölümünü kapat sonra auto shotu aç adamı görünce kendi ateş eder "anti-aim" bölümünde herşeyin tikini aç yaw'ın üstündeki bölümü -89 yaparsan havaya +89 yaparsan yere bakarsın (fakat kötü yanı yere bakarken bomba vs yere gidiyor )3-4 ayardan kastın ne ayarlar ne ?