Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Ben Hileyi Çalıştırınca ınstertle açınca geri insertle kapatamıyorum lütfen yardım edin

Üye
5 HİZMET YILI
Hile Vac-Ban yedirmiyor, kullanımı ilk başta biraz zor ama direkt alışabiliyorsunuz, topluluk sunucusundan sonra resmi eşleştirme yaparsanız oyun hileyi farkediyor.
10/10

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha öncede kullandım belli etmeden oynadıgın zaman hiç bir sıkıntı olmuyor ve 1 senedir ban yemiyorum global e kadar cıktım

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hileyi yapanın ellerine sağlık gerçekten emek verilmiş arkadaşlar önerdiğim ayarlar şu şekilde
sadece glow kısmından
enemy - visible healthbar ı aktif edin diğerlerini aktif ederseniz illa ki bir gün ban yersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
"aim bot" kısmında "on key" bölümünü kapat sonra auto shotu aç adamı görünce kendi ateş eder "anti-aim" bölümünde herşeyin tikini aç yaw'ın üstündeki bölümü -89 yaparsan havaya +89 yaparsan yere bakarsın (fakat kötü yanı yere bakarken bomba vs yere gidiyor )
(discordun varsa cfg verebilirim )

"Style" menüsün'den "one window" yaptığım zaman oyundan atıyor çözümünü bilen varmı yada çözümü var mı
Discord ulaşır mısın Barış#2023

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben'de "CFG" Dosyası çalışmıyor? Nasıl bulabilirim CFG dosyasını?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu hileyi kullanıp da windows sürümü son sürüm olan var mı ?

Üye
5 HİZMET YILI
Hilenin "hit sound" bölümünde "custom" özelliği var , bu özellik nasıl aktif ediliyor ve ses dosyalarını nereye atıcağız (Discord: ☯ HASAN ☯#8894)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...