Onaylı Üye
ben öyle düşünüyorum belli etmezsen bence birşey olmaz
hileyi sil bidaha yükle, belgelerdeki dosyasınıda sil bidaha yükleYok zaten onu yaptım. Ama oyunda Menü'den CFG'den "legit"e Load Setting deyince, ayarlar gelmiyor Sıfırlanıyor.
Bende var , cfg'yi istiyorsan Discord ismini atabilirsinEN iyi HVH ayarlarini cfg olarag yapa bilirmisiniz lutfen?
xNikitax#4085 ekle gonder lutfenBende var , cfg'yi istiyorsan Discord ismini atabilirsin
xNikitax#4085 ekleBende var , cfg'yi istiyorsan Discord ismini atabilirsin
Ekledim isteği kabul etxNikitax#4085 ekle gonder lutfen
Post automatically merged:
xNikitax#4085 ekle
niye jailbreakte vac ban koruması yok mu o da bir sunucuJailbreakte kullandıgım halde vac yedim kullanmayın.
başka bir hile kullanmışsındır ben niye yemedim bi bende mi sorun yokJailbreakte kullandıgım halde vac yedim kullanmayın.
belli etmezsen wh'yi , bence %1 - %5 arasındadırResmi sunucularda belli etmeden oynasam vac vs. alma ihtimalim % kaç olur ? Karşıma sürekli hileliler çıkıp duruyor artık canıma tak etti, tekrardan yeni bir hesap açıp CS'ye para vermek de istemiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Not: Sadece Wall Hack açacağım.
Hile şu an VAC atmıyor. Undetect hala. Ancak OW ban yersen kısa sürede VAC'a döner.Resmi sunucularda belli etmeden oynasam vac vs. alma ihtimalim % kaç olur ? Karşıma sürekli hileliler çıkıp duruyor artık canıma tak etti, tekrardan yeni bir hesap açıp CS'ye para vermek de istemiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Not: Sadece Wall Hack açacağım.
belli etmezsen wh'yi , bence %1 - %5 arasındadır
Cevaplarınız için teşekkür ederim. 2 Soru daha soracağımHile şu an VAC atmıyor. Undetect hala. Ancak OW ban yersen kısa sürede VAC'a döner.
Cevap 1: Önceki kullanım derken tam olarak anlamadım. Eğer başka hileler kullandıysanız bunlar keşfedildiği anda direkt olarak VAC yiyebilirsiniz.Cevaplarınız için teşekkür ederim. 2 Soru daha soracağım
1) Her gün hileyi açmadan önce siteye girip aktif olup olmadığına vs bakıpta girsem, önceki kullanmalarım yüzünden VAC yer miyim ?
2) sByteCSGONew adlı dosyayı direkt Belgeler bölümüne attım. Önceden hiçbir şey yoktu. Şimdi de sByteCSGO isimli exe'yi çalıştırıp "Wait for game" yazısı geldiğinde oyuna mı gireceğim ? Farklı ayarlara gerek var mı ?
1. sorum için demek istediğim şuydu:Cevap 1: Önceki kullanım derken tam olarak anlamadım. Eğer başka hileler kullandıysanız bunlar keşfedildiği anda direkt olarak VAC yiyebilirsiniz.
Cevap 2: İlk önce oyunu açın sonra hileyi açın.
Karmaşık bir soru ancak bunun birçok örneğini gördüm. Hileyi inject ettiğiniz zaman o hesap er ya da geç ban yiyecektir. Hile detect olduğu anda bu hileyi önceden kim kullandıysa direkt olarak VAC yiyecektir. Genelde yaz aylarında herkesin bildiği VAC ban dalgası olur.1. sorum için demek istediğim şuydu:
Mesela şu an ben hileyi kullanıyorum, belli etmeden 4-5 maç Resmi Sunucuda oynadım. 2-3 gün böyle devam ettim sonra da hile fixlendi. Buraya gelip hilenin fixlendiğini görüp hile açmadan bir süre oyunu oynadım. Hilesiz oynadığım süreçte, hileli oynadığım süreç yüzünden VAC yer miyim ?
Biraz karışık gibi ama anlatabileceğim kadarıyla anlattımDiğer soruya verdiğin cevap için teşekkür ederim
![]()
Anladım, Bu VAC'tan kaçış yok yani anlaşılanKarmaşık bir soru ancak bunun birçok örneğini gördüm. Hileyi inject ettiğiniz zaman o hesap er ya da geç ban yiyecektir. Hile detect olduğu anda bu hileyi önceden kim kullandıysa direkt olarak VAC yiyecektir. Genelde yaz aylarında herkesin bildiği VAC ban dalgası olur.
VAC'tan kaçış olmaz sadece geciktirirsin bu kaçışı. Ama bu konuda genel olarak okuduğuma göre hile uzun zamandır undetect. OW ban yiyenler VAC'a dönüyor. Elbette dikkat etmek gerek yine de.Anladım, Bu VAC'tan kaçış yok yani anlaşılan![]()
Cevaplar için teşekkürler tekrardanVAC'tan kaçış olmaz sadece geciktirirsin bu kaçışı. Ama bu konuda genel olarak okuduğuma göre hile uzun zamandır undetect. OW ban yiyenler VAC'a dönüyor. Elbette dikkat etmek gerek yine de.