Üye
Örnek Olarak Bir e-spor oyuncusu "VAC" ban yemiştiAnladım, Bu VAC'tan kaçış yok yani anlaşılan![]()
Örnek Olarak Bir e-spor oyuncusu "VAC" ban yemiştiAnladım, Bu VAC'tan kaçış yok yani anlaşılan![]()
Aktif olarak hile yaptığı için mi yoksa önceden kullandığı için mi ?Örnek Olarak Bir e-spor oyuncusu "VAC" ban yemişti
önceden kullandığı içinAktif olarak hile yaptığı için mi yoksa önceden kullandığı için mi ?
misc bölümünde no fog , no blur vs. gibi özellikler varhilede fps yükseltemk için bi ayar varmı ?
hilede isim olarak ne peki fazla anlamadım için bilmiyorumönceden kullandığı için
Post automatically merged:
misc bölümünde no fog , no blur vs. gibi özellikler var
Bende şimdi açıldı çalışıyor az önce atıyordu oyundan ama şimdi iyi hepsi çalışıyorkesinlikle çalışmıyor çalışıyor diyenler %100 yalancı radar hilesi hariç hiç bir özellik çalışmamakta bilginize.
valla bende radar hilesi hariç diyorum bak ne wh ne aim hiçbir özelliği çalışmıyor sadece radar hilesi açılıyor sebebi ney peki biliyormusun bende çalışmama sebebi ?Bende şimdi açıldı çalışıyor az önce atıyordu oyundan ama şimdi iyi hepsi çalışıyor
Hile sekmelerinin üstünde enable kutus var onu aktif etmiyor olabilir misin? Dikkatli bak yada hile sayfasında gerekli dosyalar gibi bir kısım var onlar yüklü mü kontrol etvalla bende radar hilesi hariç diyorum bak ne wh ne aim hiçbir özelliği çalışmıyor sadece radar hilesi açılıyor sebebi ney peki biliyormusun bende çalışmama sebebi ?
reis daha önce kullandığım bir hile 1 ay öncesine kadar sıkıtnısız dı bu son 1 haftadır tekrar açayim dedim çalışmıyor yani enable felan yapıyorum hepsiniHile sekmelerinin üstünde enable kutus var onu aktif etmiyor olabilir misin? Dikkatli bak yada hile sayfasında gerekli dosyalar gibi bir kısım var onlar yüklü mü kontrol et
discordun varsa at sana özel cfg oluşturabilirim (sade fps için vs.)hilede isim olarak ne peki fazla anlamadım için bilmiyorum