Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hilede sıkıntı yok kullanılıyor. Ama bişey paylaşmak istiyorum. Çok uzun süredir takip ediyorum. Oyunda herhangi bir hile grubundan bişey aktif edildiğinde konsolda acayip acayip yazılar çıkabiliyor. Bunları gören olmuştur.
Örneğin;
-FPS artması için VISUALS kısmından no shadows, no 3d sky gibi seçenekleri aktif edince, konsolda kırmızı renklerle ''render entity'' gibi mesajlar
-Skin Changer sadece bizde gözüküyor skinler fakat herhangi bir silah ismi ve olduğu klasör konsolda kırmızı renklerle .../models.../ gibi mesajlar
-AIM ve WALLHACK zaten hep daha riskli olmuştur. Fakat wallhack (glow ya da esp) yine konsolda ''render'' hata mesajları
-Oyuna girdikten hemen sonra hile açılımından kaynaklı düşündüğüm 5-10 dk maç bulmama olayı var. Benim önerim hileyi maç bulunduktan sonra açılması.
-Radar Hack aktif olduğunda radarın sapıtması, bazen geç göstermesi ...vb.
hatalar farkettim. Yine kullanımı size kalmış fakat bunlar gibi oyunun izlediği çok şey var, örneğin en kolayından alt+tab atınca konsolda ''window resized'' yazısı belirebiliyor.
Tabi daha çok şey var ama son olarak konsolda SS alındığını farkettim. İlerde yine rastlarsam SS olarak alıp atarım.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hilede sıkıntı yok kullanılıyor. Ama bişey paylaşmak istiyorum. Çok uzun süredir takip ediyorum. Oyunda herhangi bir hile grubundan bişey aktif edildiğinde konsolda acayip acayip yazılar çıkabiliyor. Bunları gören olmuştur.
Örneğin;
-FPS artması için VISUALS kısmından no shadows, no 3d sky gibi seçenekleri aktif edince, konsolda kırmızı renklerle ''render entity'' gibi mesajlar
-Skin Changer sadece bizde gözüküyor skinler fakat herhangi bir silah ismi ve olduğu klasör konsolda kırmızı renklerle .../models.../ gibi mesajlar
-AIM ve WALLHACK zaten hep daha riskli olmuştur. Fakat wallhack (glow ya da esp) yine konsolda ''render'' hata mesajları
-Oyuna girdikten hemen sonra hile açılımından kaynaklı düşündüğüm 5-10 dk maç bulmama olayı var. Benim önerim hileyi maç bulunduktan sonra açılması.
-Radar Hack aktif olduğunda radarın sapıtması, bazen geç göstermesi ...vb.
hatalar farkettim. Yine kullanımı size kalmış fakat bunlar gibi oyunun izlediği çok şey var, örneğin en kolayından alt+tab atınca konsolda ''window resized'' yazısı belirebiliyor.
Tabi daha çok şey var ama son olarak konsolda SS alındığını farkettim. İlerde yine rastlarsam SS olarak alıp atarım.
Dostum şuan hile aktif kullanılmıyor. Uzun süredir hileyi kullanıyorum ama neredeyse son 1 haftadır sadece tek bir özellik çalışıyor başka bir özellik çalışmıyor. Bunu tek yaşayan da ben değilim. Sen aktif kullanıyorsan yaptığın şeyleri adım adım anlatır mısın? Ama skinchanger vs ile konsol kısmında hiç kırmızı yazılı şeyler görmedim. Konsolda da kod yazıp aktif kullanıyorum bu arada. Ve tabiki ban kısmına gelince hile her türlü zaman içinde ban atacak tabi ki bundan kaçar yok ben sadece skinchanger ve chams kullanıyorum ne aimbot ne wallhack ne de başka bir şey ama yine ban yedim :D

Üye
5 HİZMET YILI
onetap kullanıyorum crackli efsane bir cfg buldum cok iyi vallahi ***** olmasına ragmen sByte cok dandık kalıyor onetap ın yanında :D

Düzce
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bayadan beri bu hileyi kullanıyorum vallahi çok güzel hile yaa

Eren Jaeger
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Beyler enabled yaptığımda bir şey olmuyor acaba çözen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...