still undetected?Work. <3
VAC VALVE ANTİ CEHAT hilenin koruması ile ilgilidir owrvac müfetişler tarafından yapılan yasaklama şeklidirhileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
yesstill undetected?
Klasörü kendiniz oluşturacaksınız.bende belgelerde klasör yok cfgyi atamıyorum yardım edermisiniz
kendin oluşturacaksın.Aga cfg dosyasının new2 dosyası yok yardımcı olabiliemisiniz
evetHile daha önce vac aldı mı hiç?
kesinlikle ban yersin ama bunu 1 hafta içinde mi yoksa 1 yıl içinde mi olacağı senin kullanımına bağlı.ban yeme olasılıgımız yuzde kac
Bu en son vac üzerinden ne kadar geçti bunu öğrenebilir miyim?yes
Post automatically merged:
Klasörü kendiniz oluşturacaksınız.
kendin oluşturacaksın.
evet
Bilemiyorum her an vac yiyen olabilir ben 3 ay önce yedim mesela.Gereksiz özellik açmazsan ( Fake prime gibi ) bir de ayarları çok açmazsan vac ban yiyeceğini sanmıyorum. OW ban yemek ise senin ne kadar legit oynayıp oynamadığına bağlı.Bu en son vac üzerinden ne kadar geçti bunu öğrenebilir miyim?
yok hile de problem var bir kısmında çalışıyor hala ama çoğunda hile özellikleri çalışmıyor bir sıkıntı var ama ne olduğunu bilmiyoruz60 saat oynadığım hesap aradan aylar geçmesine rağmen hala ban yememiş bilginize.
abi benim eski cfg vardı şuan aktif dediğimde ayarlar gelmiyor cfg sistemi değiştimi ?