ben 2 3 ay kullandıktan sonra vac yedim kötü oldu ama oyun içinde birden algılayıp ban atmadı mesaj kutucuguna vac tarafından yasaklandınız dedi. elinde sonunda ban yersiniz kaçısı yokevet beyler hileyi 1 gün 2 gün kullanıp deneyip yazanların dediğine bakmayın buraya yorum yapmak için 3 hafta denedim hileyi hala vac ban yemedim overwatch zaten sizin elinizde hvh önermem vac olasılığı yüksek zaten paralı hileler bile bunu garantisini vermez ama spin aim hack hariç hangi özelliğini kullanırsanız kullanın vac yakalayamıyor belli etmeden fixlenene kadar ban yemezsiniz skin changer kullanan arkadaşlar da rahat olsun no panik yes dragon lore :d hadi kg
ak47 ilen sadece kafa vurarak oynadım 15 rütbeye kadar gelip takas ettim mevlana açıp 20 de ban yedimvac yiyoz
Kardeşim vac falan yok 1 1.5 yıldır kullanıoyrum owerwatch banı yersin en fazla legit ayarlarda hiç birşey olmaz.vac yiyoz
Ah aklım, VAC ban yedim bu hileden.Arkadaşlar, hileniz osiris bana göre dünyanın en iyi bedava hilesi vac'ını görmedim, bir şeyini görmedim.
Problem karşıma ilk defa çıktı danışmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum. Oyunu açıyorum arkada hileyi açıyorum fakat hile CS:GO ile birlikte kendini kapatıyor CS:GO'yu tekrar açtığımda ise güvenli modda başlatılamadı diyor.