Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ilk denediğimde hile çalıştı ama aradan 1 gün geçti ve hile inject edilirken oyun siyah ekranda bekletiyor sonra hem oyun hem hile kapanıyor (windows defender kapalı)

Üye
5 HİZMET YILI
beyler vac yiyenlere sesleniyorum hile beleş saten yani cokda bişi beklenmez paranızla alın yemeyin yada paranız yoksa ultra oynayın yani beleş hilenin en kalitelisi olan hile burda osiris 1. vac ban korumalı hile beleşlerde skeet 1. tabikide

Üye
5 HİZMET YILI
ilk denediğimde hile çalıştı ama aradan 1 gün geçti ve hile inject edilirken oyun siyah ekranda bekletiyor sonra hem oyun hem hile kapanıyor (windows defender kapalı)
Hileyi açmadan csgoyu açın ve bir maça veya atölye haritasına girin girdikten sonra hileyi inject edin sorun çözülmüş olur.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ban yiceksin kardeş benim telefon bağlı hesabım vac ban yedi ve bu telefona bağlı tüm main hesaplarımda vac yedi geçmiş olsun.
5 - aydır ultral legıt oynuyorum aım hıç acık degıl sadecee radar. sadece krıtık raundlarda rush atıp 3 kıll alıp raundu takımıma aldırmaya calısırım o da bı macta en fazla 2 defa

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hile düzgün kullanımda hiçbir şekilde vac atmıyor uzun zamandır kullanıyorum ve gayet kaliteli. Overwatcha düşmemekde sizin elinizde tabi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
非常感謝您的腳本插件,儘管我還不能使用它

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu hileyle vac yemiştim be... zaten başka bir csgo hilesi bulamamıştım. legit oynuyordum anlaşılmasın diye wall hacksiz trigger bot kullanıyordum. maalesef vac yakaladı beni. inşallah af gelir

Üye
5 HİZMET YILI
Hileyi inject eder etmez hesabın güven faktörü düsüyor bu yorumlarda hatasız yazan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum kullanılacak bir hile değil artık bu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet beyler hileyi 1 gün 2 gün kullanıp deneyip yazanların dediğine bakmayın buraya yorum yapmak için 3 hafta denedim hileyi hala vac ban yemedim overwatch zaten sizin elinizde hvh önermem vac olasılığı yüksek zaten paralı hileler bile bunu garantisini vermez ama spin aim hack hariç hangi özelliğini kullanırsanız kullanın vac yakalayamıyor belli etmeden fixlenene kadar ban yemezsiniz skin changer kullanan arkadaşlar da rahat olsun no panik yes dragon lore :d hadi kg
Hangi ayarları kullanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile hala sorunsuz uzun süredir oynuyorum sadece iletişim banı yedim vac falan değil :) iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...