Üye
Rank changer ve envanter changer ne zaman eklenir ?
Ya da eklenirmi ?
Ya da eklenirmi ?
No, I use prime account undetected.Does sbyte csgo cheat is detected?
İlk injectte oyundan atıyor bazen, attığında 2. defa inject edip oyuna gir.cs go çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz?
Evet oldu oyle yaptım bende ilkden atti ikincide girdiNo, I use prime account undetected.
Post automatically merged:
İlk injectte oyundan atıyor bazen, attığında 2. defa inject edip oyuna gir.
Bende de aynı durum oluyor. GOESP deneyeceğim...hocam açtım hileyi girdim oyuna botlarda denedim ne ayar değiştirsem de ne aimlock çalıştı ne de skin changer yardımcı olur musun
hocam açtım hileyi girdim oyuna botlarda denedim ne ayar değiştirsem de ne aimlock çalıştı ne de skin changer yardımcı olur musun
bende de aynı durum var yardımcı olabilcek var mı??Bende de aynı durum oluyor. GOESP deneyeceğim...
Skin changer var zaten.Rank changer ve envanter changer ne zaman eklenir ?
Ya da eklenirmi ?
Ow mı yedin vac mı ?vac ban yedim hile fix mi yedi
Dostum ben sadece skinchanger ve chams( adam görüş menziline girdiğinde hangi rengi ayarladıysan o renkte parlıyor daha rahat görüyorsun duvar arkası çalışmaz) bu ikisini kullanarak en fazla 2 hafta kullanabildim. direkt ow ve vac ban yedim yaklaşık 3 4 hesabımdan. Uuzun süreli kullanılan hile neredeyse yok kısacası yarın da yiyebilirsin 1 yıl sonra da ama şanslıysan ortalama 3 5 ay kullanırsınArkadaşlar hileyi uzun süredir prime hesabında kullanan var mı ? Varsa da nasıl overwatch yemeden kullanabiliriz ? Duvarı ister istemez belli ediyor insan , radar hack mi oynayalım sadece nasıl yapabiliriz ?
EVET GÜNCEL ama fix yediginde ban yersin ve rage acarsan rekabetcide rage dedigim fullersen herşeyi rage yok bundabyler hile güncell mi