Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kaçıncı defa yazıyorum bilmiyorum ama hileye lütfen ama lütfen ragebot antiaim fakelag fln eklenmeli legitleri bitiriyor bu hile karşıya hvh ci geliyor ne mac kalıyor ne hilenin anlamı autostrafe den legit rage directional eklense güzel olabilir
wh aim trigger fullersen ha biraz daha dikkatli oynarsan rahat alırsın hvh yi

Üye
5 HİZMET YILI
wh aim trigger fullersen ha biraz daha dikkatli oynarsan rahat alırsın hvh yi
kanka alakası yok adam antiaim acıp kendisi sıksa saten alıyor bizi en iyi ayarı yapdım aynı adam dibimde doubletap atıyor ben bölge seçemiyorum trigger duvar atan birşey degil saten sıkıntı duvar atması adamların dogru ayar yapılırsa biraz iş görür ( doubletap , hitchance , antiaim , aimbot , fakelag , backtrack ) bunlar saten adama yetkiyor yani dikkatli oynasan alırsında yani rage hilesi deigl bi hvh sunucusuna gir 3 4 kille cıkarsın oda şansa
düşüncme bu

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık güzel hile olmuş sizden başka güzel hile yapan yok

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Hocam merhaba belgeler/ sbytecsgonew2 dosyasını bulamadım cfgleri nereye atıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka alakası yok adam antiaim acıp kendisi sıksa saten alıyor bizi en iyi ayarı yapdım aynı adam dibimde doubletap atıyor ben bölge seçemiyorum trigger duvar atan birşey degil saten sıkıntı duvar atması adamların dogru ayar yapılırsa biraz iş görür ( doubletap , hitchance , antiaim , aimbot , fakelag , backtrack ) bunlar saten adama yetkiyor yani dikkatli oynasan alırsında yani rage hilesi deigl bi hvh sunucusuna gir 3 4 kille cıkarsın oda şansa
düşüncme bu
bu kadar ayrıntılı bilmiyorum dediklerini hiç kullanmadım skinchanger ve chams harici başka hile kullanmıyorum o yüzden nacizane düşüncemi belirtmiştim sen daha iyi biliyorsun bende ki düşünce bitti :D

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka hile cok iyide jeske turkce ayar koysaydinis ya anlamiyorum bide cok ayari var en ufak bir sey tm herseyi degistiriyor

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
legit ayarlarda aimbotsuz sadece esp ile kullanırsanız ban yeme ihtimaliniz aşırı düşük. 2 haftadır kullanıyorum ban yemedim henüz

Üye
5 HİZMET YILI
Ya benim soruma cevap verebilecek birisi yokmu? Hileyi açıp ölüm maçı oynuyorum yeni hesapta 2 level olduktan sonra hesap resmi eşleştirmelere katılamıyor güven faktörü yerlere düşüyor 30 dakikada maç buluyor bulduğu maçta da herkes hile oluyor bir tek bende mi oluyor bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ya benim soruma cevap verebilecek birisi yokmu? Hileyi açıp ölüm maçı oynuyorum yeni hesapta 2 level olduktan sonra hesap resmi eşleştirmelere katılamıyor güven faktörü yerlere düşüyor 30 dakikada maç buluyor bulduğu maçta da herkes hile oluyor bir tek bende mi oluyor bu
kardeşim hilesin diye karşınada hileci adam atıyor anlada

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Thank you for all your hard work for this amazing trick, Excellent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...