Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani sıkıntı çıkmasa iyi bence idare eder

Üye
5 HİZMET YILI
hileyi kullanmıyorken (ow hariç mm oynamıyorum) vac ban yemek mümkün mü ?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok teşekkürler arkadaşlar hileden ban yiyen kişi report yiyor ve overwatchtan yiyor o yüzden çaktırmadan oynayın bana kalırsa glowlardan sadece görünen düşmanı görünür yapın yetiyor

Üye
7 HİZMET YILI
vac ban yedım bugun 3 hesap dan da denedım 3 hesap ta ban yedi çok teşekkürler prime hesabım gıttı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çok teşekkürler arkadaşlar hileden ban yiyen kişi report yiyor ve overwatchtan yiyor o yüzden çaktırmadan oynayın bana kalırsa glowlardan sadece görünen düşmanı görünür yapın yetiyor
sadece skinhanger ve chams(yaptığın uzun açıklamanın ismi) kullandığım 3 hesap hem ow hem vac yedi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kullanım videoları kaldırılmış başka video yok mu?

Developer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Size Şöyle Söyleyim Bayadır Kullanıyorum Ara Sıra VAC yedim ama hileyi köklediğimde yedim ama legit oynarsanız yemiyorsunuz ama hile efsane bişey bide mevlana gelirse efsane olur bide no recoil

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Virüstotalde trojan oldugunu gösteriyor indirmeyi düşünmüyorum indirenler virüs olup olmadıgını yazabilrmi ?

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Virüstotalde trojan oldugunu gösteriyor indirmeyi düşünmüyorum indirenler virüs olup olmadıgını yazabilrmi ?
Dostum hiç bir şekilde virüs olduğunu zannetmiyorum. Kaspersky ve defenderda dosyayı tarattım bir sıkıntı olmamıştı.

Üye
5 HİZMET YILI
:) her 3. part da virüs cıkar trojan visual basic tarzı programlarda kodlandıgı için veriyor bu sitede kısacası virüs bulamazsın ( söyleyim her hileyi de kullanma virüs yeme riskin var tavisyem gidip temizce alıp kulllanman hele dll hiç kullanma ban ve virüs yeme riskin cokyüksek başarılar

Üye
5 HİZMET YILI
Sizler o kadar çok bilgisayar korsanının arkasında çalışıyorsunuz ki şaşkınlıkla baktım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Thanks a lot, the cheat is working fine. Good Health

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...