maalesef ama hile seçeneklerini biraz araştırma ile rahat öğrenirsin kurulumu da gayet basitKullanım videoları kaldırılmış başka video yok mu?
dostum bir şey sorabilir miyim sana acilher 3. part da virüs cıkar trojan visual basic tarzı programlarda kodlandıgı için veriyor bu sitede kısacası virüs bulamazsın ( söyleyim her hileyi de kullanma virüs yeme riskin var tavisyem gidip temizce alıp kulllanman hele dll hiç kullanma ban ve virüs yeme riskin cokyüksek başarılar
Her hile de olduğu gibi bunda da Vac yiyebilirsin. Ben 3 tane hesaptan Vac ve Ow aynı anda yedim sadece 1 inden OW yedim. Bu 3 vac ve ow aynı anda yiyen hesapların 1.si 7 ay sonunda 2 tanesi de 1 er hafta ara ile Ban yedim. Sadece OW yediğim hesapla 1 seneye yakın oynadım. 3 5 ay önce yeni hesap açtım şuana kadar da ban yemedim. Kısacası ortalama 3 5 aya ban yersin ama şanslıysan ve abartmazsan süreyü uzatabilirsin.Vac Ban riski varmı varsa olasılıklar neler?
https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-giremiyorum-i-can-not-enter-to-memoryhackers.198275/Selamün aleyküm bilgisyar üzerinden memoryhacker sitesine bağlanmaya çalışıyorum baglanamiyorum sitedemi sıkıntı var
steamı kapatıp yeniden açHile vac yiyor 1 saat sonra uzun zamandir kullandım sorunsuz fakat simdi girince vac oturumunuzu onaylayamadi diye bi hata veriyor