Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
hile iyi bir şekilde çalışıyor ama belgelerimde söylediğiniz yer yok nasıl çözebilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?

şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected
bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?

şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.
Dostum 3 hesabım vac yedi hile vac yediriyor.
Post automatically merged:

hileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
Hileyi belli edersen fazla report yediğin için Overwatch'a düşersin ordada sizi izleyen müfettişler olağan dışı bir durum gördüğü zaman sizi bildiriyorlar. Overwatch'a düşüp ban yerseniz o suç hilenin değil sizin suçunuzdur. Ama VAC ban yediyseniz o hilenin suçudur fixlenmiştir veya yapılması gereken güncelleme yapılmamıştır. Siz oyundayken Valve Anti Cheat arkada belli aralıklarla 3. parti yazılım dosyaları arar ve eğer hileye ait bir dosya bulursa VAC bana atar dediğim gibi Overwatch ban kişinin, VAC ban ise hilenin suçudur. Ve şunuda söyleyeyim bu sByte VİP adlı hilede VAC ban yediriyor 3 hesabım VAC 2 hesabım ise Overwatch ban yedi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
This cheat is fantastic, extremely complete, working 100%, the team is to be congratulated!

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hile Fixlenmiş Galiba Çünkü "Sorry, this application cannot run under a Virtual Machine." Diyor Microsoft Visual C++ Visual Studio 2017 x86 Dosyasını da indirmeme Rağmen Hala Aynı Hatayı Alıyorum Ve Vac de Yememişim Bir Çözümünüz Var Mıdır?

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile fps düşüyor. önceden indirdiğim de fps düşürmüyordu ama şuan baya bir düşürdü. lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...