Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sByte geri döndü herkese iyi kullanmalar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar uzun bir süre hileyi kullanan var mı bir sıkıntı yaşayan oldu mu ban yedirtiyor mu lütfen cevap verirseniz güzel olur.

Üye
5 HİZMET YILI
hocam bu hileyi seviyorum bende düşük fps cs go ama hile sayesinde fps artıyor miss gibi ya

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kanka çok teşekürler ama bı sorum olucak sadece name esp ve skin açsak ban yermiyim veya sadece name açsam aşırıya kaçmadan ?

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
kanka çok teşekürler ama bı sorum olucak sadece name esp ve skin açsak ban yermiyim veya sadece name açsam aşırıya kaçmadan ?
Özellik kapatmakla ban riski azalmıyor. Triggerbotta açsan, name esp'de açsan aynı. Hileyi injectliyosun hesabına. VAC'e yakalanırsa her türlü yakalanır zaten.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Valve Anti Cheat 'in kısaltımı. Hesabın perma banlanıyor yani.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vac denen şey ne tam anlamadım ben
Dostum steam vac bypass yapmadan skinchanger açarsan 1 günde vacban yersin steam dosyaları değiştirildiği için. Steam vacbypass yapar skin açarsa daha ileriki zamanlarda yersin ama sonuç olarak her türlü yersin zamanı senin şansına bağlı. Wh açıp adamlara duvardan baka baka çıkarsan report yer ve OverWatch yersin. Ama belli etmezsen birkaç güne yersin. Sonuç olarak işin ucu her zaman ban sadece bunu birkaç anlattığım yöntemle uzatabilirsin o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok teşekkürler steamde yeni hesap açıp zevkine hile kullanacağım.

Üye
5 HİZMET YILI
hile oyunu acmiyor neden cevap verirmisiniz
sadece siteyi aciyor ama arkadaşta oyunuda aciyor birde oyunu 20 30 kez actim ins bastim olmadi yillardir bu siteden hile kullaniyorum hic vac yemedim ama sinirlenip mevlana aciyorum yeni hesap acmak yerine format atiyorum btc miner yuzunden ama yardim ederseniz sevinirim

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
yani
Dostum steam vac bypass yapmadan skinchanger açarsan 1 günde vacban yersin steam dosyaları değiştirildiği için. Steam vacbypass yapar skin açarsa daha ileriki zamanlarda yersin ama sonuç olarak her türlü yersin zamanı senin şansına bağlı. Wh açıp adamlara duvardan baka baka çıkarsan report yer ve OverWatch yersin. Ama belli etmezsen birkaç güne yersin. Sonuç olarak işin ucu her zaman ban sadece bunu birkaç anlattığım yöntemle uzatabilirsin o kadar.
bandan kurtulma şansı hiç mi yok :/

Üye
5 HİZMET YILI
Hileyi sorunsuz şekilde kullanıyordum fakat vac ban yedim her hangi bi şekilde de belli etmedim hilenin yedirdiğni düşünüyorum farklı hile kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...