Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam enjecte edince oto crash yiyor oyun nası çözebiliriz

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
those who has "virtual machine detected" error: Need disable AMD/Intel CPU Virtualization in BIOS (you can keep Hyper-V in Windows it doesnt influence)
find it in internet how disable CPU virtualization in bios!

Üye
5 HİZMET YILI
Vac yeme nedeniniz legit oynamamanızdır ve benim tavsiyem sadece wallhack ve istediklerinizi kullanın aimbot kullanırsanız kilitlendiği için kolay yakalanırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Googla 2021 güncel vac bypass yazıp bulabilirsin. İlk sayfadan exe dosyasını indir daha osnra oyuna gir oyun arayüzündeyken alt+tab ile masaüstüne gelip exe dosyasını çalıştır siyah ekran açılıp seni bu siteye attıktan sonra siyah ekranda inject yazısı gelip cmd ekranı kapanacak daha sonra oyuna döndüğünde aktif olacaktır. İnsert tuşu ile açıp kapatabilirsin. Ama güvenlik programı, güvenlik duvarı linke girmeden önce kapat ve oyundna çıkıp pc yi yeniden başlatana kadar açma
Post automatically merged:
Merhaba. Yanıt için teşekkürler. Hileyi kurdum fakat enable vs. tıkladığım halde hile aktif olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada cfg dosyasının önemi nedir bilmiyorum. Onu indiremedim. Onun linkine tıkladığımda da sbytecsgonew rar dosyasını indiriyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba. Yanıt için teşekkürler. Hileyi kurdum fakat enable vs. tıkladığım halde hile aktif olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada cfg dosyasının önemi nedir bilmiyorum. Onu indiremedim. Onun linkine tıkladığımda da sbytecsgonew rar dosyasını indiriyor.
Hangi ayar için yaptın. Normal şartlarda tüm ayarlar çalışıyor olması lazım. Onun içinde legit ve rage olmak üzere 2 tane hazır ayarlar bulunuyor. Legit hileyi az belli eder wh ve aimassist açıktır. Rage de ise her şey full her attığınız mermi gider vs açıktır. Hazır legit kullanmanızı tavsye ederim ya da arayüzü kendin öğrenip yapmalısın o zaman daha iyi sonuçlar veriyor. Cfg aktif etmek için de Belgelerim klasörüne manuel olarak sbytecsgo oluşturup indirdiğin rardaki dosyaları at ve oyuna dönüp en sağda config kısmına gelip legit işaretleyip load demelisin

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Working fine for me until this moment, thanks for your hard work on this <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...