Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
got banned sadge, i think it was manual report

Üye
5 HİZMET YILI
Herşeyi dullediğim halde halen ban yemedim 5-6 gündür kullanıyorum ellerinize sağlık. :peepoCryv2:

Üye
5 HİZMET YILI
Vac yedim ama güvenilir bi hileye benziyor sadece vac yediriyo dikkat edin ana hesabınızda açmayın
Post automatically merged:

vac değil owerwatch hilesi yersin
ana hesabımd aaçmasam tekrar ana hesaba geçersem hile kapalıyken sıkıntı olur mu oyunun dosyalarını değiştiriyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ana hesabımd aaçmasam tekrar ana hesaba geçersem hile kapalıyken sıkıntı olur mu oyunun dosyalarını değiştiriyor mu?
Öncelikle hileyi vac baypass ile kullanın. Site de Steamwiper diye steam sıfırlama aracı var her hesap değişikliği yapmadan önce bunu kullanın. Sonuçta hile açtığınız için dosya değiştirme ihtimali var aynı zamanda skinchanger kullanıyorsanız kesinlikle hile kullandığınız hesaptan çıkıp başka hesaba geçmek istediğiniz zaman hesaptan çıkış yaptıktan sonra pc yi yeniden başlatın. Açıldıktan sonra steam e dokunmadan hemen bu programı kullanıp steami sıfırlayın, Windows+R tuşlarını kullanıp ''prefetch,,temp,,%temp%'' klasörlerini de temizleyip o şekilde main hesabınıza girin ve oyun için dosya doğrulama yapmayı da ihmal etmeyin. Hile her zaman risklidir sizi biraz uğraştırsa da bu dosyaları temizleyerek main hesabınızı garanti altına alın.
Post automatically merged:

bypass lazım mı? bi ara ban atdı 4 hesabıma başka hile açmadımda
Evet vac bypass kullanmalısın.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece skinchanger için kullancam prime hesabımda bişey olur mu beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...