Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler hilenin eski versiyonu sorunsuz çalışıyordu legit oynuyordum ne güzel kulaklığım bozuldu 1 aydır oynamıyorum bi oynıyım dedim updated on diye hata verdi hilenin yeni versiyonunu indirdim reklam onayı falan sıkıntı değilde oyuna girerken crash veriyor kapanıyor ne zaman düzelir

Üye
5 HİZMET YILI
Beyler hileye guncelleme geldiginde nasil guncellicez ben bilmiyorum bilen varsa bana ogretebilirmi
Post automatically merged:

beyler hilenin eski versiyonu sorunsuz çalışıyordu legit oynuyordum ne güzel kulaklığım bozuldu 1 aydır oynamıyorum bi oynıyım dedim updated on diye hata verdi hilenin yeni versiyonunu indirdim ****** onayı falan sıkıntı değilde oyuna girerken crash veriyor kapanıyor ne zaman düzelir
Nasil indirdin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler hileye guncelleme geldiginde nasil guncellicez ben bilmiyorum bilen varsa bana ogretebilirmi
ui üzerinden eject yapıyorsan otomatik yapıyor diye biliyorum yanlışsam ui yeni sürümü indirebilirsin eski halini yani siteye girdiğin zaman aktif olanı diyorsan onu bilmiyorum bende onunla uğraşıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
ui üzerinden eject yapıyorsan otomatik yapıyor diye biliyorum yanlışsam ui yeni sürümü indirebilirsin eski halini yani siteye girdiğin zaman aktif olanı diyorsan onu bilmiyorum bende onunla uğraşıyorum
Knk bisey bulursan banada haber verirmisin ben bir turlu ui yi indiremedim eror veriyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hilelenin eski hali daha güzeldi çok basit açılıyodu ama yeni hali hatalı ve bozuk oyuna girerken yükleme ekranında oyun kapanıyo düzeltinde oynayalım

Üye
5 HİZMET YILI
Hileye güncelleme geldiğini görüp siteye girdim MemoryUICore indirmemi istedi indirdim açıp siteden yükleye basmamı istedi herşeyi yaptım ama hata kodu verip bir tuşa basmamı istiyor basıyorum kapanıyor. Anti virüsleri vs devre dışı bıraktım yine olmadı

Üye
5 HİZMET YILI
Hileye güncelleme geldiğini görüp siteye girdim MemoryUICore indirmemi istedi indirdim açıp siteden yükleye basmamı istedi herşeyi yaptım ama hata kodu verip bir tuşa basmamı istiyor basıyorum kapanıyor. Anti virüsleri vs devre dışı bıraktım yine olmadı
hilede sorun var yakında düzelecektir :)

Üye
7 HİZMET YILI
Düzeltilsin lütfen çok güzel ve banlatmıyordu hileyle oynamak istiyorum haydi lütfeeen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...