Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hile açacağın hesaba girmeden önce vacbypass kullanıp hile açacağın hesabına giriş yap ondan sonra hileyiyi çalıştır. Yani Her hile kullanmadan önce vacbypass zorunlu. Ama dediğim şeyleri temizlemeden hiçbir şekilde prime hesabına geçme ayrıca her şeyi temizlediğin için prime hesabına girerken vac bypass kullanmana gerek yok sadece hile kullanacağın hesaba girmeden önce vacbypass mecbur.
Fikret, sen biliyorsun hocam. Bu Steam loglarını silmek için burada bir paylaşım vardı, bana onun linkini gönderebilme şansın var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim, bir tanesin. Saygılar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ana menüde sorun yok fakat herhangi bir mape girdiğim anda oyundan atıyor. Sebebini bilen var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Fikret, sen biliyorsun hocam. Bu Steam loglarını silmek için burada bir paylaşım vardı, bana onun linkini gönderebilme şansın var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim, bir tanesin. Saygılar.
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/
komple steam den çıkış yap indir yönetici olarak başlat gelen cmd komut dosyasına steam in kurulu olduğu yeri kopyala örnek var cmd içinde sonra enter a bas kendi kendine kapanacak silmiş olacak.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
knk hileyi açıyorum herşeyi doğru yapıyorum oyunu açınca siyah ekranda kalıyor 1 dk sonra kendi kapanıyor

Üye
4 HİZMET YILI
sen nasıl bi kralsın yaaaa çok uzun zamandır kullanıyorum vac ow hiçbirini yemedim efsane bi legit cfg m var ÖNERİ: RANK CHANGER EKLERMİSİNİZ?

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir ay boyunca hile 2 kez çalıştırıldı.Hile tam bir pislik haline geldi.Bu yazılım ve geliştiriciler Ezik oldu.
Post automatically merged:

Ты что за король? Пользуюсь уже очень давно
HİLE ÇALIŞMIYOR.

başlangıçta durum doğrulanmadı yazıyor.Hile çalışmıyor mu?

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bir ay boyunca hile 2 kez çalıştırıldı.Hile tam bir pislik haline geldi.Bu yazılım ve geliştiriciler Ezik oldu.

HİLE ÇALIŞMIYOR.

başlangıçta durum doğrulanmadı yazıyor.Hile çalışmıyor mu?
Stop trying to translate your language into Turkish okay ? Speak english, we can understand you. What is your problem ?

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kullanmasını bilen ban yemez bro eline sağlık baya iyi olmuş

-Chapo

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam İLk başta Yaptım açılmadı biraz daha kurcaladıktan sonra açtım baya karışık BUT harika hile Eline Sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...