Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
failed to find pattern #19 hatası alıyorum çözümünü bilen var mı oyunu açın yazısı çıktıktan sonra oyunu açıyorum oyun açılırken donup kalıyor ve bu hatayı veriyor tamam dersem ya oyundan atıyor yada bir süre sonra oyun kapanıyor
Post automatically merged:

failed to find pattern #19 error bu hatayı alıyorum sabah 29mb guncelleme geldı oyuna ve ondan sonra hıle ıle gıremıyorum ama hılesız gırebılıyorum

sen cozebıldınkmı sorunu
aynı hatayı bende alıyorum hilesiz giriliyor ama hile ile girince sıkıntı oluyor dün misler gibi oynuyordum bugün bir sorun çıktı düzeltirler en kısa zamanda

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
failled to find pattern #19 hatası veriyor yeni gelen güncellemeden kaynaklı sanırım hilesiz sorunsuz çalışıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi sadece topluluk sunucusunda kullanıcam vac yer miyim kesin birşey söyleyin lütfen hesab değerli bir hesap gitsin istemiyorun

Üye
4 HİZMET YILI
hileyi sadece topluluk sunucusunda kullanıcam vac yer miyim kesin birşey söyleyin lütfen hesab değerli bir hesap gitsin istemiyorun
ben 86lvl steam *sevıyelı hesapta hıle ıle sıfırdan global oldum ama caktırmadan oynadım ve 600saatım oldu oyunda hatta seckın bıle aldım ve hala devam edıyorum

ben 86lvl steam *sevıyelı hesapta hıle ıle sıfırdan global oldum ama caktırmadan oynadım ve 600saatım oldu oyunda hatta seckın bıle aldım ve hala devam edıyorum
ama dediğim gibi ÇAKTIRMADAN KULLANMALISIN

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
madalyaları diğer adamlar görebiliyor mu?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bişey Sorucam ben oyunu 5 dk fln oynadıktan sonra oyun kendi kendine kapanıyor tekrar açıyorum tekrar kapanıyor 5 dk oynadıktan sonra neden?

Üye
4 HİZMET YILI
Bişey Sorucam ben oyunu 5 dk fln oynadıktan sonra oyun kendi kendine kapanıyor tekrar açıyorum tekrar kapanıyor 5 dk oynadıktan sonra neden?
bende hic olmadı ama ya vaguard yada wın defender acık olabılır. Onun dısında oyun lobısınde hıleyı INS'e basıp ayarlayabılıyorsan hılede sıkıntı yoktur o buyuk ıhtımal dedıgım gıbı vırus proglamlerı ıle alakalı

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende hic olmadı ama ya vaguard yada wın defender acık olabılır. Onun dısında oyun lobısınde hıleyı INS'e basıp ayarlayabılıyorsan hılede sıkıntı yoktur o buyuk ıhtımal dedıgım gıbı vırus proglamlerı ıle alakalı
Ban riski varmı kanka?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...