Seçkin Üye
mhrar şifre ne?
mhrar şifre ne?
mhRAR ŞİFRESİ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????
evet dostum tabikiHala Undetected mi ?
Forumda bir kaç kişi VAC yemiş emin misin?evet dostum tabiki![]()
Fov kısmı vardır fov kısmını fulle duvar arkası vurmayı da tikleaimbotu calıstıramadım yapabilen varmı
memoryui diye yere gidince sağ üstü indirme butonu var indirip inen dosyayı masaüstüne çıkar (şifre: mh) çalıştır ondan sonra otomatik bu siteye atıyor ondan sonra yükle diyeceksin indirdiğin program ve load kısmı aynı anda açık olarak load dedikten sonra açacaksın oyunuindir e tıkladıgımda memoryui diye bi yere attı orayada giriş yaptım yükleye bastığımda yükleme gelmiyor
Ban yeme ihtimaliniz çok yüksek arkadaşlar, kesin ban yiyorsunuz. 2 hesabımda legit oynadım ama yinede ban yedim.memoryui diye yere gidince sağ üstü indirme butonu var indirip inen dosyayı masaüstüne çıkar (şifre: mh) çalıştır ondan sonra otomatik bu siteye atıyor ondan sonra yükle diyeceksin indirdiğin program ve load kısmı aynı anda açık olarak load dedikten sonra açacaksın oyunu
Çok yüksek değil, kesin yersiniz kaçarınız yok global ve ücretsiz bir hile zaten ayrıca bunları geçtim direkt hile zaten illegalBan yeme ihtimaliniz çok yüksek arkadaşlar, kesin ban yiyorsunuz. 2 hesabımda legit oynadım ama yinede ban yedim.