her hile eninde sonunda banlanır abartmayın istersenizEkli dosyayı görüntüle 74459Ekli dosyayı görüntüle 74460
Resimlerden de anlayacağınız üzere oyuna 23 gündür giriş yapmamama rağmen bugün ban yemişim hile kesinlikle güvenilir değil eninde sonunda banlanıyorsunuz ultra legit kullanmıştım bir de hileyi 20 kill i bile geçmiyordum kesinlikle kullanmanızı önermem
abartmalık bir şey yok ayrıca her hile de eninde sonunda banlanmaz haberin olsun her free hile eninde sonunda banlanırher hile eninde sonunda banlanır abartmayın isterseniz
yersin parayla satın aldıysan cs yi paran çok değilse kullanma derimhileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
Post automatically merged:
paralı hilelerin bile ban riski vardır detect olduğu gibi yersinizabartmalık bir şey yok ayrıca her hile de eninde sonunda banlanmaz haberin olsun her free hile eninde sonunda banlanır
Post automatically merged:
yersin parayla satın aldıysan cs yi paran çok değilse kullanma derim
valla 8 ay paralı pubg steam hilesi kullandım aylık 80 dolara adamlar oyuna güncelleme geldiği gibi kendileride hileyi güncelliyordu sağlam bir yerden satın almıştım sizin dediğiniz gibi detect olsa ban atar fakat detect olmuyor işte hilenin olayıda o zatenparalı hilelerin bile ban riski vardır detect olduğu gibi yersiniz
insanlar bu hileyi parasız kullanıyor tabiki paralı hilelere göre ban riski fazladırvalla 8 ay paralı pubg steam hilesi kullandım aylık 80 dolara adamlar oyuna güncelleme geldiği gibi kendileride hileyi güncelliyordu sağlam bir yerden satın almıştım sizin dediğiniz gibi detect olsa ban atar fakat detect olmuyor işte hilenin olayıda o zaten
vallah ister belli et ister etme benim hesabım vac yedi üzgünüm dikkat et yinede senhileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi
belli etmezsen baya oynatıyor ama her türlü atıyor vacban olayı nasıl acaba