Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler bu legit oynayın dediginiz olay nedir tam olarak yardımcı olurmusunuz
mesela bazen bilerek kaybet rauntları, wall izlerken info ses yoksa çoğu zaman bakma adam seni gelip vursun bir anda dönüp flick at, aim açıkken hızını mouse hızına oranla çalıştır gibi yani hile değil sen prof oyuncuymuşsun gibi oyna
Post automatically merged:

bu hile hala çalışıyor mu ona göre denicem

miss my old family and my kindest ex
Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
beautiful hack i guess.. anw its not working on mine

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
good to use it for long time?
Post automatically merged:

good to use it for long time?

Üye
3 HİZMET YILI
ban ihtimali artarmı fazla hile seçeneği aktif edersek yoksa aynımı ve arkadaşımızda ban yermi

lol sikript yüsır
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Osiris Üzerinden bir yapılandırma var sanırsam ancak yinede paylaşılması iyi olmuş.

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Windows 11 22H2 kullanıyorum. Açıklamalarda yazdıklarınızın hepsini yaptım, Virüs programını kapattım, Anticheat programlarını sildim ve yeniden başlattım. Hile yüklendikten sonra oyunu açıyorum oyun tam açılırken "dıt" diyor :) ve direk oyunu kapatıyor bundan dolayı hile çalışmıyor. Benim gibi yazanlar var bu konuda bir çözüm var mı ?

Collecting Data...
Injecting, please wait 10 secs...
[+] InjectionCore : Inj Error Status {Partial Copy}
Due to protection conflicts not all the requested bytes could be copied.
Inject Status = 000000008000000D
Press any key to continue . . .

[ER] - 0xC00000BB
[SO] - [EN] There is no solution for that error. That error means your operating system is not supported by our loader. We are only supporting Windows 10 1607-21H1 versions, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 and Windows 7 x64. Our suggest is using Windows 10 1909 for use all of our cheat without any problem.
[SO] - [TR]
Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir. Şuan sadece Windows 10 1607 - 21H1 versiyonlarını, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64 sistemleri destekliyoruz. Hilelerimizi hiçbir problem yaşamadan kullanmanız için size tavsiyemiz Windows 10 1909 kullanmanızdır.

Windows 11 destekliyor yazdığınız için yazdım ama burdakini görünce sanırım sizin taraf desteklemiyor. Bunu destekler hale getirme planınız var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Muhteşem bir hile gözüküyor, 3 yıllık csgo oyuncusu olarak ben de hile kullanayım artık :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Waiting for game diyor cs yi açınca Collecting data diyor sonra hata verip kapanıyor, çalıştıramadım hileyi yardımcı olursanız sevinirim.

ALLAH 1 METİN 2
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam hile efsane legit oynaması cok sarıyor ama karşıam mevlana geldigi zaman benimde canım mevlana açamk istiyor rage mod acıyorum ama karşı hile pataklıyor rage mod bu hilede cok iyi degil ama legit efsane

Ekli dosyalar

• gercek cat.jpg
    gercek cat.jpg
    25.5 KB · Görüntüleme: 43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...