Uzman Üye
Hala varmı vac ban riski owerwatch önemli değilde yani varmı vac ban yiyen varsa indirmeyeyim
Çalışıyor diyorsa çalışıyordur. Hala çalışıyorHala varmı vac ban riski owerwatch önemli değilde yani varmı vac ban yiyen varsa indirmeyeyim
beklemedeyim o zamanyeni sürüm üstünde çalışıyordum bazı hataları fixledim az sonra güncelleyecem.
Kardesim biz nasil guncelliycez otomatik falanmi olcakyeni sürüm üstünde çalışıyordum bazı hataları fixledim az sonra güncelleyecem.
arkaplanda kendisi hallediyor sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.Kardesim biz nasil guncelliycez otomatik falanmi olcak
yok kapatmaz ama zaten offsetler pattern ile alınmış kolay kolay fix yemez.diyelim ki hile fix yedi kendini mi kapatıyor ??
hocam bana bi çare bulabilicekmiisnyok kapatmaz ama zaten offsetler pattern ile alınmış kolay kolay fix yemez.
Guncelledgin zaman buraya yazarmisinyok güncellemedim daha birkaç ayarı daha var koruma falan ekliyoruz loadera.
güncellediğimde sürümü değiştiririm konudaki.
Herhangi bir hata falan veriyor mu ? Veriyorsa bana o ssi atabilir misin ?Programa tıklıyorum birşey indiriyor fakat açılmıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu. Böyle bir hata alıyorum.Herhangi bir hata falan veriyor mu ? Veriyorsa bana o ssi atabilir misin ?
bir ekran görüntüsü atsan daha çok yardımcı olabilirim. şuan neyden kaynaklandığını anlamıyorum.Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu. Böyle bir hata alıyorum.