Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Abi ya kullanmaya sıktıramıyorum bir kere bedava hile kullanıp 2 gün sonra Vac yedim off keşke kullanabilsem ama kesin ben indirdiğim anda hile tespit edilir öyle bir şans var bende ahwfwgshsg

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hmm. Bakalım bi deniyelim Hilemizi Şimdiden Teşekkür Ederim

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar iki linkten birini indirin cfg olan indirdiğiniz dosyayı .ini uzantılı olan dosyayı cs go kurulu olduğu klasörün içine yapıştırın daha sonra hileyi acın çağı menüdeyken hile menüsünü acın config bölümü var ordan yapistirdiginiz hilenin adini seçin ve load diyip oyuna başlatın cfg aktif etmek bu kadar aim açamayan arkadaşlar icin her silah icin tek tek aim ayarı yapmanız gerekiyor ak47 de yaptığın ayar deagle de geçmez hepsi icin tek tek yapman lazım ya da cfg aktif etmen gerekiyor orda tüm ayarlar mevcut

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Peki bu CFG bize ban yedirir mi?

Üye
8 HİZMET YILI
Bu cfg size ayarlarin yapılmış hali siz uğraşmayın diye ama tabi seçim herzaman olduğu gibi size kalmış

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
teşşekür ederim yararlı oldu

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
ben ındırdım basıyorum ındırdıgımız seye xcsgo ya hıcbırsey kurulmuyor acılmıyor
napıcam

Üye
8 HİZMET YILI
ben ındırdım basıyorum ındırdıgımız seye xcsgo ya hıcbırsey kurulmuyor acılmıyor
napıcam

Net Framework 4.6.1 veya daha üstü bir sürüm
Visual Studio Redistributable 2015/2017 x86 kurulu olduğuna emin ol. xcsgo exe tıkladıktan sonra gelen cmd ekranında oyuna gireceğin zaman yazacak o zaman oyuna girebilirsin bu yazılar yazmıyorsa virus programını ve güvenlik duvarını kapat hileyi bidaha indir

Üye
8 HİZMET YILI
cfg yi aktif edemiyorum load save neye basarsam cs go exe calıstırmayı durdurdu hatası alıyom yardım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne yaparsam yapim çalışmayı durdurma hatası alıyorum senin dediğin programlarıda yükledim ama aynı lütfen yardım..

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
fazla abartmadan oynayın ne vac yersiniz nede overwatch düşersiniz ;) çalışıyor hemde süper :D

Üye
8 HİZMET YILI
hile şuan da gg galiba :D 1 saat öncesine kadar kullanyordum oyunu kapatıp açtım şuan gelmiyor,initializing de kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...