Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Adam gibi adam hile çalısıyor arkadaslar çok güzel ban atması size baglı bişey belli ederseniz overwatch yersiniz sadece

Üye
8 HİZMET YILI
Net Framework 4.6.1 veya daha üstü bir sürüm
Visual Studio Redistributable 2015/2017 x86 kurulu olduğuna emin ol. xcsgo exe tıkladıktan sonra gelen cmd ekranında oyuna gireceğin zaman yazacak o zaman oyuna girebilirsin bu yazılar yazmıyorsa virus programını ve güvenlik duvarını kapat hileyi bidaha indir
hocam exe ye tıklıyorum ama cmd ekranı cıkmıyorkı sorun orda zaten basıyorum hiçbirşey olmuyor

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hileyi açtım 1 kere açıldı sonra oyun kapandı daha sonra denedim gene açılmadı ?

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Pikachu7 Hangi Hileleri Açmamızı Veya Nasıl Açacağımızı Anlatan Bir Video Veya Yazı Ekleyebilirmisin Çüni Orda Baya Bi Ayar Var

Üye
9 HİZMET YILI
menüyü açtığımda fare gözükmüyor.Buda seçimleri yapmamı çok zorlaştırıyor çözümü var mı ?

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sorum Var Vac Riski Varmı Ve Ben Yedek Smurf Hesabımda Kullanıcam Mesela Ordan Vac Yersek Diğer Hesabada Etki Edermi ? Smurf Hesabımda Rekte Değil Serverde Kullanıcam Lütfen Biri Cevaplasın pls

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kardeşim ban riski yok belli etmediğin sürece ben kullandım
yanlış yapma düzgün yap hileyi ban yersin
ben yanlış yaptım ilk başta silver hesabım ban yedi

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bro owerwatcha düştüm heralde ban yerim ama emeğine sağlık iyi hile olmuş başarılar

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim aimbot ve trigger çalışmıyor üstüne atıyor düzeltir veya cevap verirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...