Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Pikachu hileyi indirmek için kaç dosya indirmemiz gerek yeniyimde

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
insert tuşuna bastığım gibi csgo yanıt vermiyor ne yapcağım ?

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BEYLER Hiç Vac Ban Yiyen oldumu Owerwatch Önemli değil vac diyorum

Ve Bide Şu TriggerBot Nasıl Açılıyor

Steam Adım BoiSesBouNdTrHm!!! Ekleyebilirsiniz

Bu Arada Çekiliş sayesinde 7 tane origin hesabı aldım battlefield 1 ve battlefield 4 var kartım 4 hafta kapalı olduğu için cs go alamıyom Cs go karşılığı bu origin hesaplarını dağıtıyorum garanti bf 1 eğer bana cs go ata bilecek şahıs varsa özel mesaj olarak tel no sunu atabilir veya steam den whatsaptantan vericem ilk önce ben vericem için hesabı sizin açınızdan 0 risk size verdikten sonra herşeyini değiştirmenizi isticem yani ben o hesaba ulaşamıyacam Taliplerimi bekliyom :D Olmassa Steam adını atsın lar ben bulayım

Üye
8 HİZMET YILI
Ya sen varya adamın ham maddesisin yemin ediyorum.. Sürekli olarak kullanmayacağım sadece hileli biri olursa aktif edeceğim bir kac deneme yaptım. Cok hosuma gitti. Bir kaç sorum var cevap verirsen sevinirim. Adamları kare degilde renkli olarak görebiliyormuyuz. Karede kagam karışıyor. Bana bir yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkür ederi iyi forumlar.

Üye
8 HİZMET YILI
Ya sen varya adamın ham maddesisin yemin ediyorum.. Sürekli olarak kullanmayacağım sadece hileli biri olursa aktif edeceğim bir kac deneme yaptım. Cok hosuma gitti. Bir kaç sorum var cevap verirsen sevinirim. Adamları kare degilde renkli olarak görebiliyormuyuz. Karede kagam karışıyor. Bana bir yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkür ederi iyi forumlar.

Aynen bende cok araştırdımdı bulamadım yolunu bilen varmı arkadaşlar ?

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeşim ESP Box size yi 0 yap chams ları aç

Üye
8 HİZMET YILI
Tamam buldum teşekkür ederim. Chamsleri açmak gerekiyor muş. Trigger de tam çözemedim. Bazen yapıyorum bazen yapamıyorum. Yine emeğinize sağlık. Insert tuşu ile ayarlaniyor.

FLY
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Forumu yeni keşfettim Ancak hileyle ilgili bir şey söylicem.Şuan Undetected Fakat her saniye Yakalanabilir. 2 Çözüm Yolu Var. 1.si Steam gibi sitelere erişimi yasaklamak 2.si siteye ip adresi tarayıcısı eklemek.Eğer Bu 2 si olmaz ise büyük ihtimalle overwacht için büyük bir yemek olucak.Dikattli olun ve aim kullanmayın!Sizin İyiliğiniz İçin.

Üye
9 HİZMET YILI
2 3 gündür kullanıyordum ama şimdi 2 kere csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası geldi hilesiz açtığımda kapanma söz konusu değildi (sadece esp bide c4 time kullanıyordum)

Üye
8 HİZMET YILI
Aynen bende cok araştırdımdı bulamadım yolunu bilen varmı arkadaşlar ?
Dostum yanlış hatırlamıyorsam esp menüsü adı altında en aşşağıda bi seçekenek var adını hatırlayamadım şimdi iş yerindeyim akşam unutmazsam eğer yazarım. o menü altında gold crytal blue gibi şeyler yazıyor ordan bırını seçip karakterın hangı renkte gozukecegını secıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...