Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeş wh yi nasıl daha ıyı yapabılrıız mısal adamları tek renkte goremıyormuyuz kutu ıcınde zorluk cekıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
ya kardeş bnm bilgisayarım o kadar şahane mukemmel 1050 Ti filan değil arada bi oyundan atıyor yok skiniydi yok aimiydi filan hepsini yarım saat ugrasıyorum elım bıraz yavasdır orda kullandıgım bır suru silah var hepsinin aimini triggerini filan ayarla zor gelıyo config diye bi bölüm var ayarlıyorum save config yapıyorum afedersin ama şimdi hile güzelde save olayı filan (argo) gibi sunu düzeltin güncellemede ya hile güzel kaç aydır vacsız kullanıyorum cıktıgı gun ındırdım ve hiç bi sorun olmadı eyvallah adamsınız guncellensın yada save yapılıyosa yardım... SAYGILAR EFENİM

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hala çalışıyormu overwatcha düşmeden vac yermiyim ?

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler ben biraz kullandım bugun akşamleyin sıkıntı yok vac yemedim

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Vacyeme riski varsa hiç indirmeyeyim ?

Üye
8 HİZMET YILI
hala calışıyormu günncellem nasıl saglanıyo ?_

Üye
8 HİZMET YILI
Bayağı Güzel Bir Hile Tebrik Ederim Fakat Böyle Aimlock'un Aniden Kitlenmesi Gerekir Yavaş Yavaş Gittiğinin Farkındayım Ama Direk Kitlense Refleks Zannederler Fazla Kullanmazsak Güzel Olur Aimlockun Hızlı Olmasını Tabii Ederim...

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bayağı Güzel Bir Hile Tebrik Ederim Fakat Böyle Aimlock'un Aniden Kitlenmesi Gerekir Yavaş Yavaş Gittiğinin Farkındayım Ama Direk Kitlense Refleks Zannederler Fazla Kullanmazsak Güzel Olur Aimlockun Hızlı Olmasını Tabii Ederim...
Aimlock çok seri olursa ban yiyebilirsin kitlenme hilesinden dolayı Ezfrags adlı hilenin bedava sürümünde o kitlenme olayı var ve benim arkadaşım aimlock yüzünden hesap kaybetti sana tavsiyem aimlocku direk kitlenmeye ayarlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...