kardeş öğrenirsen banada söyle bende yapamadım vallaAim hilesini ve triggeri nasıl aktif edebilirim ?
kardeş öğrenirsen banada söyle bende yapamadım vallaAim hilesini ve triggeri nasıl aktif edebilirim ?
bulamadım kardeş sen söylermisin çok atıyor 1 round oynuyom atıyorkardeşim 1. sayafaya git ve orada log cozumu ve atma çözümü bulunuyor
insert tuşuna bas menü gelecek kardeşim ordan ayarla mouse ileEsp bolumundan hangi tuşla accaz onu anlamadım
Vac Riski Olmayan Hile Vardır Kardesım Mesela Bu Hile Sen Owerwatch'a düşmezsen hiç bşi olmaz banlanırsan bılkı report etmıslerdır owerwatch'a düşmüşsündür ben hileyi çıktıgı andan 2-3 saat sonra filan indirdim hala kullanıyorum hiç vac yemedim ve belli etmezsen reportlamazlar bunu zaten herkes bılıo mesela sen gidip Razer Cortex Kullanırsan vac yersin neden gaben bunu hile algılıyovac rıskı olmayan hıle yoktur kardesım
aim hilesi ile belli etmeden oynayamazsın bro sadece adamın kafasının yakınına tutmaya çalış belki daha az belli olur...Arkadaşlar AİM Hilesini kullanırken nasıl belli etmeden oynicaz ??? Aim hilesi kullananlar bi yazssa![]()
crosshair gelmedi saten açıncaAwp aim derken orda awp crosshair yazması lazımdı aslında adama kitlenmiyor o Ortaya crosshair geliyor sende direk dürbün açıp vurucan onu![]()
Beyler cs go ya girin anamenude oyunu aşağı alın öyle çalıştırınBEYLER bısı sorucam hıleyı ındırıyorum gelen dosyayı acıyorum daha sonra ınıtıalızıng falan yazıo orayı nabıcaz