Onaylı Üye
Hilenin suanki durumu nedir ? vac durumu
Vac Banned Yedim Bugün Bilginiz Olsun Artık Deceted Olmuş Hile.
Merhaba,özelden iletişim seçeneği mevcutsa eğer birkaç soru sorabilirmiyim ?Vac ban yedim diyenler profillerini ve oyun içi görüntülerini özelden atabilirler mi ?
Ekran görüntüsü atarmısın hile detected olmamış sen overwatchdan yemişsindir.Milleti yanıltmayın********Vac Banned Yedim Bugün Bilginiz Olsun Artık Deceted Olmuş Hile.
Kardeş arka sayfalara bakarsan görürsün.Bu forumda herkes önyargılı ben geçen gün gördüm aim in nasıl kullanacağını anlatan birini ara bul.ya neden biri su hileyi adam gibi anlatmıyor sadece wh kullanıyorum ama adamlar aimle cat kafa yapıyor
Şöyle söyleyeyim bencede durup dururken ban yeme riskin yoktur csde bildiğim tek ban VAC birde ilk 10 maçı atarken attığı ban VAC içinde raporlanıp ow düşmen onun dışında sıkıntı olmaz bende indiricem hileyi bu gece kullanmayı düşünüyorum ama rek te değil tabiikide site üzerinden oynuyucagaım isim vermiyim reklam olmasın hatırlatma yapayım wall hack kullanırken dikkatli ol adamı görünce nişangahını oraya dogru çevirme düşük ihtimal de işte olurda ow düşersen anlaşılmasınTabikide öyle birşey yapmam 24 lirayı israf olur. Benim demek sitediğim hileği kullanırken ban Vac yeme riski varmı overwatch'e düşmeden ban yeme riski varmı diye muhtemelen yoktur ki şuan çalışıyor gözüküyor. Bi ara deniyeceğim , amacım wh kullanmak silver 2 yim [novadan silver 2 ye düştüm nedeni hackler afk troller]
Dostum şuan hileyi aktif olarak kullanıyormusun ve aim kullanıyorsan ayarlardan bahsedermisin ?Olabildiğince az belli edin ben wh yi kapattım radar dan görüyorum sadece zorlandığım zaman radara bakıyorum bir de legit ayar yaptım LEGIT DEMEK BELLİ ETMEDEN OYNAMAK sizde kendinize ait legit ayarlar yapın ve oyunun keyfini çıkarın
Hileyi aktif olarak gerek server gerek Rekabetçi de kullanıyorum 2 verilen configde hafif değişiklik yaptım biraz özel kusuruma bakma iyi oyunlarDostum şuan hileyi aktif olarak kullanıyormusun ve aim kullanıyorsan ayarlardan bahsedermisin ?
Dostum hileyi hangi linkten indirdin ve indirme sorunsuz başlatma sorunsuzmu oldu ?Suna Calişiyor 3 gundur kullanıyorum vac vs yemedım bılgınıze
Başarılı bir şekilde indiren varsa bana yardımcı olabilirmisinVac Vermiyor Sanırım Ama Denemeye Korkuyorum![]()