Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Vac Banned Yedim Bugün Bilginiz Olsun Artık Deceted Olmuş Hile.

Üye
8 HİZMET YILI
Selamun aleykum arkadaşlar şuanda hileyi güncel kullanan biri varsa bana bildirebilir mi ? Teşekkürler şimdiden...

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Vac ban yedim diyenler profillerini ve oyun içi görüntülerini özelden atabilirler mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
ya neden biri su hileyi adam gibi anlatmıyor sadece wh kullanıyorum ama adamlar aimle cat kafa yapıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Tabikide öyle birşey yapmam 24 lirayı israf olur. Benim demek sitediğim hileği kullanırken ban Vac yeme riski varmı overwatch'e düşmeden ban yeme riski varmı diye muhtemelen yoktur ki şuan çalışıyor gözüküyor. Bi ara deniyeceğim , amacım wh kullanmak silver 2 yim [novadan silver 2 ye düştüm nedeni hackler afk troller]
Şöyle söyleyeyim bencede durup dururken ban yeme riskin yoktur csde bildiğim tek ban VAC birde ilk 10 maçı atarken attığı ban VAC içinde raporlanıp ow düşmen onun dışında sıkıntı olmaz bende indiricem hileyi bu gece kullanmayı düşünüyorum ama rek te değil tabiikide site üzerinden oynuyucagaım isim vermiyim reklam olmasın hatırlatma yapayım wall hack kullanırken dikkatli ol adamı görünce nişangahını oraya dogru çevirme düşük ihtimal de işte olurda ow düşersen anlaşılmasın :) iyi oyunlar :)

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Olabildiğince az belli edin ben wh yi kapattım radar dan görüyorum sadece zorlandığım zaman radara bakıyorum bir de legit ayar yaptım LEGIT DEMEK BELLİ ETMEDEN OYNAMAK sizde kendinize ait legit ayarlar yapın ve oyunun keyfini çıkarın

Üye
8 HİZMET YILI
Olabildiğince az belli edin ben wh yi kapattım radar dan görüyorum sadece zorlandığım zaman radara bakıyorum bir de legit ayar yaptım LEGIT DEMEK BELLİ ETMEDEN OYNAMAK sizde kendinize ait legit ayarlar yapın ve oyunun keyfini çıkarın
Dostum şuan hileyi aktif olarak kullanıyormusun ve aim kullanıyorsan ayarlardan bahsedermisin ?

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum şuan hileyi aktif olarak kullanıyormusun ve aim kullanıyorsan ayarlardan bahsedermisin ?
Hileyi aktif olarak gerek server gerek Rekabetçi de kullanıyorum 2 verilen configde hafif değişiklik yaptım biraz özel kusuruma bakma iyi oyunlar :) :)

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Suna Calişiyor 3 gundur kullanıyorum vac vs yemedım bılgınıze

Üye
8 HİZMET YILI
Oyuna girdim oyundan attı tekrar girdim oyuna sonra birsaha attı ve vac ban yemişim geçmiş olsun zaten hileciler varken zevkli değil bizde hile oluncada zevk olmuyor bir işe yaramadı banlandık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...