kardeşim calısıyor wh ama aim yapamadım bendearkadaşlar wall calıssın yeter suanda calısıormu yapan varmı yapılıosa ındırıp deneyelım
Oyunda sadece wh kullandım diğer fonksiyonlar kapalıydı birde triggerle biraz uğraştım ama beceremedim.Hilede tespit durumu olmamaktadır. Büyük ihtimalle bu hileyi ararken başka hilelerde indirsiniz bu durum vac tetiği olabilir. Yada aim kullanırken olağan dışı durumlar yaşanmıştır. Profil madalyasından silver olduğun anlaşılıyor. Dikkatli ve legal ayarlarda kullanmalıydın. Bir de diğer arkadaşlarımıza flaş bomba etkisinin kapatılmamasını öneriyorum. Oyun bunları algılayabiliyor. Saygılar...
Dostum kötü birşey demedim ki sadece bunu size anlatmaya calisiyorum ömrünün sonuna kadar bu hileyle oyniyabilceginimi dusunuyorsun ?emre kes ve uza
Yan carin zannediyorum unranked yani en fazla guzideye yada l.e ye kadar cikardin globalsen bunu hilesizde yapabilirsin globalsin sen hilesizde yok edersin adamlari dostum ?Lan zaten globalım defol git şurdan hilesiz çıktım şimdi troll amaçlı yan çar açtım hileyle oyniyacam yoksa **** mişim hilesini. Bi eğlencemiz var *** etmede sorumun cevabını bul.
VAC ban yemişsin geçmiş olsun krdşDisconnected by VAC: You cannot play on secure servers
Modifying game files and/or in-game textures may cause this error.
Please remove any custom textures, skin changers, or software that modifies game files and restart your computer. We also recommend verifying your game files after making these changes.
arkadaslar ranked gırdım oyundan attı bu uyarıyı verdı
fixmi hile bu arkadaşa mı özel sadece durumDisconnected by VAC: You cannot play on secure servers
Modifying game files and/or in-game textures may cause this error.
Please remove any custom textures, skin changers, or software that modifies game files and restart your computer. We also recommend verifying your game files after making these changes.
arkadaslar ranked gırdım oyundan attı bu uyarıyı verdı
Hile Karşıtı Değiliz Güvenli Olmayan Hileye KarşıyızMEMORY'HACKERS' sitesinde hile karşıtı insanların olması ne kadar üzücü bir şey.
Kardeşim Oyunu Aç Hileyi Yönetici Olarak Aç Bekle CMD gibi siyah ekran gelecek İnjected v.s yazıcak en son kendilğinden kapanıca oyuna gir INSERT Tuşuna basarak menüyü açabilirsinArkadaşlar hile nasıl açılıyor yada kuruluyor anlatırmısınız ?
Esp Name zaten adamların ismini gösterirARKADASLAR HACK OYUNDA CALISMIYOR ESP NAMEYI ACTIM OYLE ADLARI GOZUKUYO ORADAN BAKIYORUM DA ASIL DERDIM INSERT TUSUNA BASTIGIMIZDA SADECE RADAR VE ANA MENU GELIYOR SKIN CHANGER VE BICAK GEMIYOR NE YAPMALIYIM??