je vole dans l espace
Griffin Premium
Eğer skin hack kullanıyosan bazı silahlara skin takınca bendede durduruyor.csgo sureklı calısmayı durduruyo
Eğer skin hack kullanıyosan bazı silahlara skin takınca bendede durduruyor.csgo sureklı calısmayı durduruyo
aynen sureklı rekten cıkmak zorunda kalıyom ban yedım bı kere zatenEğer skin hack kullanıyosan bazı silahlara skin takınca bendede durduruyor.
açma zaten ban yeme ihtimalin varBEEYLER AİM HACKI NASIL AÇACAZ BUALAMADIM YARDIM PLS
temiz kardeşim ben gayet güzel kullanıyorum virüs progrramını kapa öyle gir 0 sıkıntıiçinde trojan var
XD Kardeşim Anladıgım Kadarıyla Yenisin Her Hilede Kodlamaları Sebebiyle Virüs Çıkar Program Temiz Herhangi Bir Sorunu Yokkardeim bunda trijon var nie böyle virüslü şeyler yayınlıyorsunuz ayıp değil mi yaptığınız
skin hilesi varskin hilesi varmı hilede
va cyemiyoruz mileti kandırma ben 1 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yokvac yiyoz
Bunu kanıtlı bir şekilde atarmısın VAC yediğini OwerWatch banını kast ediyorsan senle alakalı bir durum eğer hiç bir izleme olmadan direk VAC yediysen bunu kanıtıyla atmalısın burada gelip boş yapmaman dileği ileVac yedim xD