aim n asıl acıyo aimbotuteşekkürler hile için
vac yiyoruzmu bi anlatsanaGüzel Hile vac yemeseydim kullanırdım![]()
Çok Yanlış Anlamışsın Dostum Hile Vac Atmıyor Bundan 1 Ay Önce Başka Bir Hileden Vac Yemiştim Onun İçin csm Olsaydı Kullanırım Demek İstedimvac yiyoruzmu bi anlatsana
Dostum hileni çok beğendim ama hileye örneğin NoRecoil eklenebilir ve aimbot kısmı ciddi bir şekilde düzenlenmeli teşekkürlerEn kısa sürede yeni güncelleme gelecek. Bütün hataların çoğu fixlenmiş şekilde.
.ini dosyalarına tıklayacağım ondan sonrada oyunda açılacak mı? Birde şey soracaktım oyundan önce mi yoksa oyun açıkken mi yapmam gerekiyor o işlemleri?cs go ya bişey atmıcan programı açıcan cs go yu açcan Insert e basıcan ekran açılacak
Peki dostum, CS:GO'nun kurulu olduğu yere mi yoksa onun içindeki CS:GO klasörüne mi? Config dediğin yer neresi oluyor ayrıca oyunun içinden mi yoksa oyunun dışından mı?Hayır, ini dosyaları yazılımcının sana verdiği ayarlardır onları Steam>Steamapps>common>CS:GO'nun içine atacaksın ve hileyi açıp oyuna gireceksin Config bölümünden yüklediğin yeni confiğin ismini seçip load diyeceksin ve ini dosyasını kurmuş oldun![]()