Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arada kaldım yuklesemı vac yerım dıyorum 2 saat kafa yordum ve yukluyorum var yersemde herkeze sövcem :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yav güzel kardeşim her zaman yazmaktan bıktım şu hatayada bir çözüm yolu bulsan diyorum artık belki 1 den fazla kişi bu hatayla karşılaşıyor bi açıklık getir hileyi açıyorum oyuna giriyorum daha lobiye girmeden 10 saniye bekleyip csgo çalışmayı durdurdu diyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende ban yedim ama öküz gibi açtım yedim ama ana hesabım değil

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hile dün açiliyordu bugün açılmıyor herkeste böyle mi ?

Üye
9 HİZMET YILI
Yav güzel kardeşim her zaman yazmaktan bıktım şu hatayada bir çözüm yolu bulsan diyorum artık belki 1 den fazla kişi bu hatayla karşılaşıyor bi açıklık getir hileyi açıyorum oyuna giriyorum daha lobiye girmeden 10 saniye bekleyip csgo çalışmayı durdurdu diyor

Evet aynı hata bendede oluyo cozum ıstıyorum !

Üye
8 HİZMET YILI
beyler sol üsttteki xcsgo memory hackers yazısını kaldırma gibi bişe varmı programın ıcınde trol yapmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Aim ayarlarını atıcak bi delikanlı varmı acaba :D

EnesArda55

E
pikachu ben hileyi açdım iyi aimbbot çalışıyo ama benim zaten aimim çok iyi wallhack nasıl açarım? menüye biraz baktım wallhack bir türlü açamadım yardımcı olurmusunuz?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
cs go çalışmayı durdurdu hatası ile ben de karşılaşmaya başladım açıyorum oyunu bir sunucuya giriyorum direkt atıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle teşekkürler hile güzel yan hesapta denedim benim bir iki sorum birde önerim olacak bu biz belli etmediğimiz sürece sisteme takılırmı ? Yani VAC sistemine takılmaz değilmi? iki kullanımı biraz karışık türkçe olsa iyi olurmuş birde Wallhack biraz karışık adamlar duvar arkasındamı değilmi tam belli olmuyor esp tarzı olsa daha iyi olmazmı ? birde cfg kısmında hata veriyor benmi yapamadım ?genede eline sağlık

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Öncelikle teşekkürler hile güzel yan hesapta denedim benim bir iki sorum birde önerim olacak bu biz belli etmediğimiz sürece sisteme takılırmı ? Yani VAC sistemine takılmaz değilmi? iki kullanımı biraz karışık türkçe olsa iyi olurmuş birde Wallhack biraz karışık adamlar duvar arkasındamı değilmi tam belli olmuyor esp tarzı olsa daha iyi olmazmı ? birde cfg kısmında hata veriyor benmi yapamadım ?genede eline sağlık
Kardeşim Vac dediğimiz sistem senin sistemi otomatik tarama yapar ve hileyi algılarsa algılar onun algılaması için senin yapman gerek bir durum yok Overwatch sistemine hileyi kullanırken belli edersen düşersin.

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Vac dediğimiz sistem senin sistemi otomatik tarama yapar ve hileyi algılarsa algılar onun algılaması için senin yapman gerek bir durum yok Overwatch sistemine hileyi kullanırken belli edersen düşersin.
Teşekkürler, peki cfg kaydederken hata veriyor onu nasıl yapıcaz ?

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
istediğim özellikleri seçip load config diyorum durduruldu hatası veriyor benmi yanlış yapıyorum acaba? bi anlatsan kısaca neyin en olduğunu nasıl yağılacağını
İstediğin özellikleri seçtiğin zaman özellikler zaten aktif oluyor kardeşim loadlama yapmana gerek yok

Üye
8 HİZMET YILI
Çok teşekkürler hile çok iyi inşallah overwatch dan ban yemeyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...