- Yasaklandı
ben 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yokKardesım ben anlamıyorum bız neden ban yemıyoruz owerwatch da okuz gıbı actın buyuk ıhtımalle
Bence dll eksık sende bende format attım dll lerın cogunu kendım gerı yuklemek zorunda kaldımbi hata alıyorum şöyle format attıkdan sonra oldu dll lerde eksik değil hata bu:
Fatal error
The procedure entry point ?_Xout_of_range@std@@YAXPBD@Z could not be located in the dynamic link library MSVCP140.dll
hayır değil yükledim diyorumBence dll eksık sende bende format attım dll lerın cogunu kendım gerı yuklemek zorunda kaldım
Smooth= aimini adama yöneltirken geçiş hızı 1 yaparsan hemen yöneltir 300 yaparsan yavaşça yöneltir.Aim ayarlarını öğretecek varmı ?
Fix yemeden vac yemesin.Fixlenip girersin hesaba gg de. Başka bilgim yokOnu demiyorum yani ban yermiyim sonucda tedirginim bedava olması
Hileyi aç sonra oyun gir.Oyuna hileyi açıp mı girelim yoksa oyuna girip mi açalım ?
Nasıl yükledin anlatırmısın. Aynı hatayı alıyorum da.Bence dll eksık sende bende format attım dll lerın cogunu kendım gerı yuklemek zorunda kaldım