Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
hocam ben şimdi csgo turnuvlarına bu hack ile katılasam anti cheat programı indirirsem ban yermiyim ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim normal sunucuda hileyi açabiliyorum. Ama reko girerken açtığım zaman injected failed veriyor

Üye
9 HİZMET YILI
hocam ben şimdi csgo turnuvlarına bu hack ile katılasam anti cheat programı indirirsem ban yermiyim

Üye
8 HİZMET YILI
Reis ben ilk defa denicemde yukledikten den sonra bir yere atmak lazimmi ve nsl acicaz

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
selamun aleykum kardeşim ben basit eğlence için kulancam kendi emğinmi bu hile yoksa internetenmi atın buraya eyer kendi emğinse kulncam çünkü değilse internetki hileler hızlı ban yiyor cevap bekliyorum ve bu hileyi gerçekden kulanan varmı bana yazarmı bekliyorum ilginiz için tskler :)
Kardeşim açıkçası indigo paste bu fakat cidden iyi bir iş çıkarmış arkadaşımız ellerine sağlık yaklaşık 1,1.5 aydır kullandım her şeyi sorunsuz çalıştı rahat bir şekilde oynadım gerek rekabetçi gerek ölüm maçı gerek basit eğlence gerekse topluluk sunucusu hile sağlam fakat sen şuan bu hileyi indirirsen sorumluluk sana ait olacak.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Fatal Error alıyorum inject ediliyor fakat sonra fatal error msvcp140 hatası veriyor o dll dosyasını nereye atıacğımı çözemedim yardım edebilecek var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim açıkçası indigo paste bu fakat cidden iyi bir iş çıkarmış arkadaşımız ellerine sağlık yaklaşık 1,1.5 aydır kullandım her şeyi sorunsuz çalıştı rahat bir şekilde oynadım gerek rekabetçi gerek ölüm maçı gerek basit eğlence gerekse topluluk sunucusu hile sağlam fakat sen şuan bu hileyi indirirsen sorumluluk sana ait olacak.
kardeş hala sorunsuz şekilde çalışıyor mu ow düşmediğimiz zaman hileyi algılalayamazlar degıl mı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
hileyi zorla kullanın diyen kimse yok kullanmıyacaksan veya kullanamıyorsan boş yorum yazmayacaksın emek varmı var emeğe barı saygı duyun gayet başarılı bir şekilde hile çalışıyor hemde sorunsuz yapamıyorsan burada boş yorum yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...