Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Güzel kardeşim antivirüs benzeri ne varsa sil bilgisayarından. Defender açıksa kapat. Artık yine sıkıntı varsa indirdiğin yeri değiştir. Herkeste açan rar sende niye açmasın biraz mantıklı düşün.

Bu arada sol üstte gözükmüyor ayrıca menu kısmı soya kaymış gibi gözüküyor. Ama yinede sıkıntısız çalışmakta. Yapan arkadaşların ellerine sağlık

Virus u kapatiyom ama defender ne ve virusu illa silmem mi lazim lazim oluyor bazem

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var knife changer olmuyor ya seçiyorum falan ama olmuyor yani arkadaştada bıçak oluyor skin olmuyor :D :D: D: yardım pls

Üye
8 HİZMET YILI
Boş konuşmaya gerek yok, arkadaş düzenleyip sunmuş ister hentaiware projesini kullanır ister indigoyu önemli olan fixleyip undetected hale getirebilmek. Sonuç itibariyle hile çalışıyor ve algılanmıyor oturun kullanın işte neyin davasını yapıyorsunuz ? millet herşeyi bırakmış, hackerlık dersi veriyor burada. Madem iyisini yapıyorsunuz yapın paylaşın burada da yararlanalım. Aptal saptal konuşmanın anlamı yok. İçi dolu konuşun gençler.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hile Tekrardan Aktif edilmiştir.Yapımcısının eline sağlık.

Üye
8 HİZMET YILI
bir şey yapıyonuz nasıl yapılacagını açıklamıyosunuz bı yardımcı olsanız

kendiliğin de kapanıyor bir de yardım edermısınız?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...