bunları yapana kadar ındıgrdım proğram otomatık kapanıyor fırsat kalmıyor max 10 sn açık kalıyor
İlk olarak videodaki direktifleri uygula daha sonrasın hileyi aç ilk önce loaderdan onaylaman lazım herhangi bir hile olabilir farketmiyor o sadece siteden onay alıyoruz onayladıktan sonra XCSgo uygulamasını çalıştır en son açıcaksın hileyi ?bunları yapana kadar ındıgrdım proğram otomatık kapanıyor fırsat kalmıyor max 10 sn açık kalıyor
bunları yapana kadar ındıgrdım proğram otomatık kapanıyor fırsat kalmıyor max 10 sn açık kalıyor
Başka bir hile ile onaylat bilgisayarı bilgissyarını hile önemli değil önemli olan onay örn wolfteamda onaylat sonra xcsgoyu açordan ındırdgım hılelerde XCSGO yok kardeşim başka oyunlar var hıleler kısmında
*onay sistemi geçişi
Onay sistemini anlatabilecek varsa teşekkürler şimdiden
lütfen onay sistemi geçisi yapın dıyor nasıl yapacagız bilgisi olan?
Arkadaşlar onay sistemi Şuan wolftü,Ros vs. oyunlarını loadladığınız laoderı reklam onayını yapın.Yani Ros'a girerken loadlayın sonra çıkın.Hileyi açın girer.onay sistemi geçisi nasıl yapıcaz ?
beyler onay sistemi geçişi yapın diyo sebebi nedir bunun
onay sistemi geçisini halleden varmı yapamadım ben ?
Şu Loader Linkini Atar Mısınız Lütfen..
onay sistemi geçişi ne ?
hack de oyle cıkıyorda
chrome açıp 1-2 kez yenile anasayfayı mhninoturum kontrol ediliyor diyor ve kalıyor sonra hileyi açtıgımda onay sistemi geçiniz diyor nerde eski hile 1 dk açılıyordu![]()
F5 kırdım suan oturum kontrol ediliyor yazısı 22 sefer art arda yazıyorchrome açıp 1-2 kez yenile anasayfayı mhnin
Hocam suan 35 kes oturum yenilemesi ardından hile menüsü geldi her seferinde bu böylemi olucak yapan arkadas tşk ederiz etmesinede eziyet yachrome açıp 1-2 kez yenile anasayfayı mhnin
anasayfadan bir reklama tıklasayfayı yeniledim 15 kere giriş tamamlandi lutfen onay sistemi onayını tamamlayın yazdı ? şimdi ne yapmam lazım
profiline git mhde dolan algılaması lazım.Hocam suan 35 kes oturum yenilemesi ardından hile menüsü geldi her seferinde bu böylemi olucak yapan arkadas tşk ederiz etmesinede eziyet ya
Açıldı mı sende ? ben deniyorum hala olmuyoroley be baba is back