Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar onay yapmayı biliyorumda reklam yok sitede ben hiç sorun o ne yapıcam ?*

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pikacu hileyi sık sık güncellersen yakalanma riskini azaltmış olursun.

Üye
8 HİZMET YILI
reklam geçişini yapınız diyor siteden reklamlara basıyorum olmuyor yardım edecek ?

Üye
8 HİZMET YILI
reklam olayini anlamadim hi̇le reklam i̇sti̇yor anlamadim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Vallaha Çıldırıcam Bendemi Sıkıntı Var Neden Bu Reklam Geçişi Geldi Kaldırmazmısınız Sabahtan Beri Uğraşıyorum İlk Önce Programa Tıklıyorum 5 Saatte Giriyo Girdikten Sonra Reklam Onay Programını Açıyodum Direk Hack Programı Kapanıyodu Bu Sefer İlk Önce Reklam Onay Programıyla Hesabımı Tanıtıyorum Sonra Hileyi Açıyorum Açılana Kadar Zaten Bi 5 Saat Daha Geçiyo Bu Sefer Kabul Etmiyo. Allah Aşkına Ya Kaldırın Rekalm Geçişi Olayını Yada Sesli Bir Şekilde Anlatarak Ve Uygulayarak Gösterin N'olur

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Acilen onay sistemi kaldırılmalı, normal XCsgo.boostrap.exe'yi açabiliyorum MemoryUI Loaderi 2 kere indirmeme rağmen açılmıyor windows'a sorun bildirisi iletmeye çalışıyor. Yani açılmıyor, hileyi de kullanamıyorum. (Antivirus programım bulunmamakta, windows defender eş zamanlı ve bulut tabanlı korumalar kapalı, boostrap açılırken loader açılmıyor...)

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam ads onayı indirin rardan çıkartıp yönetici çalıştırın sonra chromeda memoryhackers.org de giriş yapın giriş yapıldı yazısı konsolda gözükür sonra adblock varsa kapatıp herhangi bi reklama tıklayın orda zaten onaylandı yazacak sonra eski hile dosyasına girin çatur çatır çalışıyor maşallah erik gibi

Üye
8 HİZMET YILI
mscvp 140.dll hatası veriyor güncel dll indirip gerekli yerlerde attım ama aynı hata devam

Üye
8 HİZMET YILI
Yapamayanlar için anlatıyorum ilk önce reklam onay programını indirin ve çalıştırın (ADSOnay) Siteye giriş bekleniyor yazıcak sonra chorome dan memeoryhackers sitesini açıp giriş yapın parogram girişinizi algılayacak ve reklama tıklamanızı bekliycek reklamlardan birine bastıktan sonra giriş onaylanıcak ve HİLE aktive olucak daha sonra hileyi çalıştırıp oyuna girebilirsiniz ben bayaa uğraştım çözdüm bulamayanlar için de anlattım kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...